Emekliye müjdeler dizi dizi geldi! Bayram öncesi ÇİFTE İKRAMİYE ve erken maaş

Son dakika haberi. Emekliye gece yarısı müjdeler dizi dizi geldi. Bayram öncesi hem erken maaş hem de çift ikramiye verilecek.

Emekliye müjdeler dizi dizi geldi! Bayram öncesi ÇİFTE İKRAMİYE ve erken maaş

16 milyon emekliye müjdeler dizi dizi geldi. Gece yarısı duyurulan kararla birlikte emekli Kurban Bayramı ikramiyesi Çifte ikramiye olarak yatacak. Aynı zamanda bayram öncesi emeklilere erken maaş sürprizi de var. Milyonlarca emekli, Çifte sevinç yaşayacak. Emekli bayram ikramiyesi ödeme tarihleri ve emekliye maaş ödeme tarihleri haberimizde…

Emekli maaşı alan milyonlarca vatandaş Kurban Bayramı’ndan önce yapılacak ikramiye ve maaş ödemeleri için açıklama bekliyor. SSK ve bağ-kur emeklisi vatandaşlar için yeni bir sürpriz haber duyuruldu. Emekliler hem erken maaş alacak hem de bayram ikramiyesini Çifte ikramiye olarak alacak. 16 milyon emekli için sürpriz kararın detayları da belli oldu.

EMEKLİLERE BAYRAM ÖNCESİ ERKEN ÖDEME

Milyonlarca emekli bayram öncesinde ihtiyaçlarını karşılamak üzere erken ödeme bekliyor. Emekli maaşları normal şartlarda her ayın 17 ile 28’i arasında yatıyor. Haziran ayı emekli maaşı ödeme tarihleri tam da bayram dönemine denk geliyor. O nedenle de emekli vatandaşlar bayram arifesinde biraz rahatlamak adına maaşların öne çekilmesini istiyor. Emekli maaş ödemeleri ile ilgili kesin bir açıklama yapılmasa da hükümetin bu konuya sıcak baktığı külis bilgisi olarak konuşuluyor. Yani haziran ayı emekli maaşı ödemeleri bayram öncesine alınabilir.

2024-temmuz-emekli-ve-memur-zammi-aciklandi-mb-son-dakika-duyurdu-3.jpg

EMEKLİ KURBAN BAYRAMI ÖDEME TAKVİMİ

Bu yıl emekli Kurban Bayramı ikramiyesi 3000 TL olarak belirlenmişti. Bayrama geri sayım devam ederken bayram ikramiyesi ödeme takvimine ilişkin de güncel bilgiler geldi. Emekli Kurban Bayramı ikramiyesi ödemelerinin 10 Haziran’a kadar tamamlanacağı öğrenildi. SSK Bağ-kur ve 4C emeklisi olanlar ödemeleri farklı tarihlerde alacak. Önümüzdeki günlerde SGK ödeme takvimini detaylı olarak açıklayacak.

EMEKLİYE BANKALARDAN DA BAYRAM İKRAMİYESİ

Bir ikramiye sürprizi de emeklilere bankalardan geldi. Bankalar bayram öncesinde emekli promosyon ödemesi miktarlarını arttırdı. Bankalar 18.000 TL’ye kadar promosyon desteği sağlıyor. Henüz hiçbir bankayla anlaşma yapmamış olanlar ya da daha önce düşük promosyon almış olanlar bankasını değiştirerek bayram öncesinde yüksek ve cazip promosyon fırsatlarından faydalanabilir. Bankaların dijital bankacılık hizmetleri aracılığıyla günün 24 saati promosyon başvurusu yapabilirsiniz.