Emekliye O Bankadan Büyük JEST! Maaşını Taşıyana 30.000 TL'lik İkramiye Ödemesi Yatıyor

Emeklileri Mart başında sevindirecek sürpriz açıklama o bankadan geldi. Emekli maaşını taşını tam 30.000 TL'lik ek ödeme yapılacak.

Emekliye O Bankadan Büyük JEST! Maaşını Taşıyana 30.000 TL'lik İkramiye Ödemesi Yatıyor

Emekliler şubat ayının son günlerinde bankalarımı hazırladığı emekli paketi kampanyalarını değerlendirmeye devam ederken Şubat müjdeleri de şimdiden gelmeye başladı. Birçok bankada emekliye özel fırsatlar var. O bankalardan biri de ING Türkiye oldu. ING Bank, emekli paketi kampanyası kapsamında emekli maaşını taşıyanlara 30.000 TL'ye kadar ek ödeme yapacağını duyurdu. Tek şartla emekliler anında ek ödeme olabilecek. ING Bank'ın emekliye yeni teklifi ve cazip fırsatları haberimizde…

Türkiye'de sayıları 17 milyona ulaşan emekli vatandaşlar için bankalar kolları sıvadı. Özellikle Ocak 2024 emekli zamları sonrasında bankalar arasındaki rekabet büyürken emekliye müşteri yapmak isteyen bankalarda da kampanya ve teklifler giderek artıyor. Emekliye bu defa ING Türkiye'den çok cazip bir paket hazırlandı. Yeni emekli paketini duyuran ING Bank, emekli maaşını taşıyarak kendisinden almayı taahhüt eden emekliye 30 bin TL'ye Varan Ödeme yapacak. ING Bank'ın yeni kampanyası kapsamında emekliler birçok cazip avantajdan da faydalanma imkanı bulacak. İşte emekliye yönelik yeni ödemeler ve mart ayı kampanyaları…

emekliye-30-000-tl-odeme-1.jpg

ING BANK'TAN EMEKLİYE ÖZEL FIRSATLAR

Son dönemlerde sonunda o yüksek ve cazip promosyon fırsatları ile emekliler tarafından çok tercih edilen bankalardan olan ING Türkiye, yeni bir emekli paketini daha duyurdu. Mart ayına özel yeni kampanyasını açıklayan banka, emekli müşterilerine jest üstüne jest yaptı. Kampanya kapsamında emekli maaşını ING Bank’a taşıyan ve 3 yıllığına da buradan almayı taahhüt eden emekliye hem promosyon verilecek hem de uygun faiz oranı ile kredi kullandırılacak.

ING Bank'tan yapılan açıklamaya göre mart ayı promosyon kampanyası kapsamında emekli maaşını taşıyarak 3 yıllığına ING’den alacak olan emekli müşterilere 10.000 TL'lik net ödeme yapılacak. maaş aralığına göre 10.000 TL promosyon verecek olan ING Bank aynı zamanda otomatik ödeme talimatı veren emeklilere fatura başına 1000 TL ve toplamda 5000 TL olmak üzere Ödeme yapacak.

ING Bank'ın emekliye yönelik karşılıksız ve geri ödemesiz sağlanacak olan bu kampanyasında toplam tutar 15.000 TL'ye kadar yükseliyor. 1 Mart 31 Mart tarihleri arasında geçerli kampanyadan faydalanmak isteyen emekliler, sadece 3 yıllığına maaşlarını bankaya taşıma şartı ile hemen promosyon alabiliyor.

emekliye-30-000-tl-odeme-2.jpg

EMEKLİ KREDİSİ PAKETLERİ DE HAZIRLANDI

Emekli için diğer bir özel kampanya ise ING Bank tarafından oluşturulan emekli kredisi paketleri oldu. Emekliler 15.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanmak için ING Bank'a başvuru yapabiliyor. 36 aya kadar vadeli ihtiyaç kredisi seçeneklerini emekli ile buluşturan banka, bunun yanında 50.000 TL'ye kadar da düşük faizli özel kredi paketleri sunuyor.

Emekli maaşını ING Bank'a taşıyan emekliler 2 kampanyayı bir arada değerlendirerek toplamda 30.000 TL'ye kadar ödeme alma fırsatına sahip oluyor. ING Bank'ın bu özel kampanyası 1 Mart 2024 tarih itibariyle başlayacak. Emekliler bu tarihten itibaren şubelerden ya da online bankacılık hizmetleri aracılığıyla başvuru yaparak ödeme almaya hak kazanacak.