Emekliyi Mest Edecek Sürpriz 09.45'te Açıklandı! Milyonlar Dört Gözle Bekliyordu

Son dakika haberi. Bu sabah 09.45’te emekliyi mest edecek haber geldi. Milyonlarca emekli bunu bekliyordu.

Emekliyi Mest Edecek Sürpriz 09.45'te Açıklandı! Milyonlar Dört Gözle Bekliyordu

Emekliyi Mest Edecek Sürpriz 09.45’te Açıklandı! Milyonlar Dört Gözle Bekliyordu!

Emekli maaşı alanlar için sürpriz haber 09.45’te geldi. Milyonlarca emekli bu kararı bekliyordu. Nihayet düzenleme hayata geçti. Emekli maaşı alanlar için ödenecek yeni ikramiye netleşti. 4A 4B 4C emeklisinin tamamına ek ödeme yapılacak. Karar Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. İşte yeni ek ödeme ve emekliye sunulacak ekstra avantajlar…

4A 4B 4C emeklisinin uzun zamandan beri beklediği haber son dakika olarak geldi. Emekliye ek ödeme miktarında artış oldu. Bugünden itibaren başvurusunu yapan 17 milyon emekli ek ödeme almaya hak kazanacak. SSK, BAĞ-KUR, 4C ve EYT emeklisinin tamamı listeye alındı. 3 iş günü içinde ödeme emeklinin IBAN numarasına aktarılacak. Başvuru detayları ve karşılıksız ödeme miktarı haberimizde…

EMEKLİYE YENİ EK ÖDEME KARARI ALINDI

Yapı Kredi Bankası, emekliye yeni ek ödeme kararını açıkladı. SSK, BAĞ-KUR, 4C ve EYT emeklisi maaşını taşıyarak Yapı Kredi Bankası tarafından sunulan ek ödemeden hemen yararlanma şansına sahip olacak. Ek ödeme miktarı 18.000 TL olarak bildirildi. Karşılıksız ve geri ödemesiz yatacak olan yeni promosyon ek koşulsuz veriliyor.

BAŞVURULAR NASIL YAPILIYOR?

Yapı Kredi promosyon başvuruları mobil uygulama üzerinden yapılabiliyor. Şubeye gitme şartı bulunmuyor. Ancak mobil uygulama kullanmayanlar TC kimlik kartları ile şubelerden danışman aracılığıyla da başvuru yapabilir.

3 İŞ GÜNÜ İÇİNDE PROMOSYON ÖDEMESİNİ ALIN

Yapı Kredi’den tüm emekliler için hazırlanan promosyon en yüksek promosyon olarak da öne çıkıyor. Emekliler bu bankaya maaşlarını taşımaları halinde 3 iş günü içinde promosyon ödemesine de kavuşuyor. Bekleme olmadan verilen promosyon ödemesi emeklinin IBAN numarasına geçiyor. Başka bir ekstra işlem yapmaya da gerek olmuyor.

BİR ÇOK AYRICALIK VAR

Diğer yandan Yapı Kredi Bankası tarafından emekliye sunulan bir çok ayrıcalık da var. Emekli maaşını taşıyanlar bu ayrıcalıkların tamamından koşulsuz şartsız yararlanma hakkına da sahip. Örneğin, Yapı kredi Bankası sadece yeni müşterilerine özel 20.000 TL’ye kadar faizsiz kredi veriyor. 6 ay vadeli olan bu krediden emekliler de ek koşul olmadan yararlanabiliyor. Hemen siz de Yapı Kredi Bankası’nın avantajlı dünyasına katılın, hem promosyon hem de ekstra ayrıcalıkları yakalayın.