En Düşük Emekli Maaşı Alanlara 2'li Ödeme Fırsatı! SSK, Bağ-Kur'lu, 4C'li ve EYT'li Emekliye SON DAKİKA Açıklandı

En düşük emekli maaşı alan emekliler için Şubat bitmeden son fırsat geldi. SSK, Bağ-Kur'lu, 4C’li ve EYT’li emekliye EK ÖDEME son dakika açıklandı.

En Düşük Emekli Maaşı Alanlara 2'li Ödeme Fırsatı! SSK, Bağ-Kur'lu, 4C'li ve EYT'li Emekliye SON DAKİKA Açıklandı

En Düşük Emekli Maaşı Alanlara 2'li Ödeme Fırsatı! SSK, Bağ-Kur'lu, 4C'li li ve EYT'li Emekliye SON DAKİKA Açıklandı!

SSK, Bağ-Kur'lu, 4C’li ve EYT’li emekliye Şubat ayı bitmeden ikili ödeme yapılacak. SSK Bağ-kur memur emeklisi EYT emeklisi olan 16.4 milyon vatandaş ödemeden yararlanabilecek. Şubat ayının son fırsatı Sabah saatlerinde bakanlık tarafından duyuruldu. Bir yandan emekli maaşı ödemeleri devam ederken bir yandan da bankalara talimat verildi. Emeklilere en düşük emekli maaşından başlayarak ek ödeme yapılacak. Yani en az 10.000 TL ve üstü emekli maaşı alanlar 15.000 liraya kadar nakit destek alma fırsatı yakalayacak.

SSK, Bağ-Kur'lu, 4C’li ve EYT’li emeklilere Ocak 2024 itibarıyla maaş zammı geldi. Emekli maaşları yüzde 49.25 oranında artarken en düşük emekli maaşı da 10.000 TL'ye yükseldi. Emekli maaşı zammı sonrası Elbette bankalarda da promosyon hareketliliği başladı. SSK bağ-kur memur emeklisine EYT emeklisi için bankalardan yeni ve sürpriz promosyon rakamları gelmeye devam ediyor. Şubat ayı sonuna kadar geçerli yeni kampanyalarını duyuran özel bankalar ve kamu bankaları promosyonda resmen rekora koşuyor. Emekliye Şubat ayı sonuna kadar 2’li ödeme IBAN numarasından yapılıyor. En düşük emekli maaşı 10.000 TL ve üstü olan vatandaşlara yapılacak yeni ek ödemeler ve başvuru şartları haberimizde…

en-dusuk-emekli-maasi-alanlara-1.jpg

EMEKLİYE ZAMLI MAAŞ ÖDEMELERİ BAŞLADI

SSK bağ-kur 4C ve EYT emeklisi Şubat ayı itibariyle %49.25 Namlı maaşlarını alıyor. Aslında zamlı maaş ödemeleri Şubat ayı başında başladı. Ocak ayından kalan zam farkı ödemeleri 6-7 Şubat tarihlerinde hak sahibi olan emeklilerin hesaplarına yatırıldı. Şubat ayı itibariyle de emekliler artık maaşlarını eksiksiz olarak alacak. SSK bağ-kur memur emeklisi için ödeme tarihleri ise değişiklik gösteriyor. Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından açıklanan şubat ayı emekli maaşı ödeme takvimine göre 4C emeklilere 15 Şubat'ta maaş alıyor. SSK ve bağ-kur emeklisi ise emekli tahsis numaralarına göre farklı tarihlerde muhasebelerini almaya hak kazanıyor. SSK emeklisi tahsis numarası sonuna göre 17-25 Şubat tarihleri arasında maaşlarına kavuşurken daha kuru emeklisi ise yine tavsiyesi sonuna göre 26 28 Şubat tarihlerinde emekli maaşlarını almış oluyor.

EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI ALANLARA 15.000 TL EK ÖDEME

Şubat ayının diğer bir ödeme sürprizi ise en az 10.000 TL ve üstü maaş alan emekliler için oldu. En düşük emekli maaşına göre ödenen yeni promosyonlar belli oldu. Bankalar bu konuda son derece cazip fırsatlar sunarken en yüksek promosyon veren iki banka öne çıktı. Türkiye Finans ve ING Türkiye bankaları 15.000 TL promosyonla zirvede bulunuyor. Yüksek promosyon veren diğer bir banka ise Akbank. Akbank'ın rapor promosyonu 10.000 TL net promosyon ve 2000 TL Ek ödeme olmak üzere toplam 12.000 TL oluyor.

en-dusuk-emekli-maasi-alanlara-2.jpg

EMEKLİYE 3000 TL'LİK İADE PARA VAR

Ayrıca emekliler için bankalardan 3.000 TL'lik de iade para var nokta geçmiş dönemlerde emekli promosyon anlaşmasını yapan ancak emekli maaşlarına gelen zam sonrasında bir üst limite ulaşan emeklilere bankalardan En az 3000 TL'lik iade para verilecek. İade paranın ne kadar olacağını ise bankanızla iletişime geçerek öğrenebilirsiniz.