Faizsiz Kredi Çılgınlığı Başladı! Akbank, QNB, Enpara Peş Peşe Açıkladı

Acil para arayanlar için bankalar muslukları açtı. Akbank, QNB, Enpara peş peşe açıkladı, faizsiz kredi çılgınlığı başladı.

Faizsiz Kredi Çılgınlığı Başladı! Akbank, QNB, Enpara Peş Peşe Açıkladı

Yaklaşan bayram öncesi birçok vatandaşın nakit para ihtiyacı arttı. Bunun yanında yaz aylarında başlamasıyla birlikte tatile çıkmaya hazırlananlar, yaz kurslarına katılmak isteyenler faizsiz kredi fırsatlarını yakından takip ediyor. Bankaların faiz oranlarında çok ciddi bir Yükseliş olması nedeniyle vatandaşlar banka kredisi kullanmaktan kaçınırken 3 bankadan peş peşe faizsiz kredi sürprizi geldi. Nakit paraya ihtiyacı olanlar için Akbank, enpara ve QNB Finansbank'tan yeni faizsiz kredi desteği verilecek. İşte faizsiz kredi veren bankalar…

FAİZSİZ KREDİ VEREN BANKALAR BELLİ OLDU

Yaklaşan Kurban Bayramı, bir çok vatandaşın nakit para arayışına sebep oldu. Hem bayram alışverişi hem kurbanlık alışverişi yapan vatandaşlar maddi anlamda zor günler geçirirken banka kredilerine yönelmeye başladı. Ancak Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın sıkı para politikaları nedeniyle bankalarda kredi faiz oranları da son derece yüksek. Bu sebeple vatandaşlar Kredi alırken neredeyse aldıkları miktarının 4 katını geri ödemek zorunda kalıyor. O nedenle de son dönemlerde faizsiz kredi kampanyaları yoğun bir şekilde araştırılıyor. Bazı bankalar özellikle yeni müşterileri için para mutluluklarını açıyor ve faizsiz kredi fırsatları ile müşterilerinin nakit ihtiyaçlarını karşılıyor. Bugün de yeni haber 3 bankadan peş peşe geldi. Akbank, ONB Finansbank ve Enpara vatandaşa faizsiz kredi desteği sunacağını duyurdu.

FAİZSİZ KREDİ BAŞVURU ŞARTLARI

3 banka peş peşe faizsiz kredi açıklaması yaparak vatandaşın nakit ihtiyacını karşılamaya Talip olduğunu duyuyordu. Faizsiz kredi kampanyalarında ortak özellik bu bankaların yeni müşterisi olmak. Yani Akbank Enpara ve Finansbank'a yeni hesap açtırarak faizsiz kredi desteğine başvuru yapabilirsiniz. Faizsiz kredi kampanyaları genellikle 6 ay vadeli olarak belirleniyor ve başvuru yapacak kişinin 18 yaş üstü olması ve kredi notunun 1200 puan ve üstü olması aranıyor.

3 BANKANIN FAİZSİZ KREDİ KAMPANYALARI

Faizsiz kredi veren 3 bankanın kredi kampanyaları şu şekilde:

Akbank: 31 Mayıs'a kadar başvuru yapan yeni müşterilere Akbank'tan 20.000 TL faizsiz kredi sağlanacak. 3 ay vadeli olarak verilecek olan faizsiz kredi, sadece mobil uygulama üzerinden müşteri olanlara sunuluyor.

Enpara faizsiz kredi kampanyası: Sadece yeni müşterilere özel faizsiz kredi desteği veren enpara.com miktarı ise 20.000 TL olarak belirledi. Enpara faizsiz kredi kampanyasında Vade 6 ay olarak belirlendi.

Finansbank faizsiz kredi kampanyası: Finansbank'ın yeni faizsiz kredi kampanyası da 15.000 TL limitli olarak sunuluyor ve 3 ay geri ödeme seçeneği sağlanıyor.