FED faiz kararı beklenirken altın, Dolar ve Euro GAZA BASTI! Tarihi rekor geldi

Altın fiyatları FED faiz kararı öncesi resmen uçuşa geçti. Gram altından yeni tarihi rekor geliyor.

FED faiz kararı beklenirken altın, Dolar ve Euro GAZA BASTI! Tarihi rekor geldi

ABD Merkez Bankası FED faiz kararını duyuracak. Yeni yılda FED'in Faiz indirimine geçeceği konuşulurken altın dolar ve euro resmen gaza bastı. ABD verileri öncesinde hem döviz kurlarında hem de altında Yükseliş var. Peki Altın bugün ne kadar? Dolar ve euro kaç TL?

Altın dolar ve euro resmen uçuşa geçti. Bugün ons altın fiyatları 2043 Dolar seviyelerine kadar yükselirken ekimden bu yana 7.3 artış kaydetti. FED faiz kararı öncesi Altın fiyatlarında yükseliş hızlı da artmış oldu. Swap piyasalara da yansıyan bu artış Ted'in faiz indirimi beklentisinden dolayı yaşanıyor.

FED FAİZ İNDİRİMİ SİNYALİ VERDİ

ABD Merkez Bankası FED bugün faiz kararını açıklayacak. Altın dolar ve euro bu açıklama öncesi adeta uçuşa geçti. Özellikle yeni yılda FED’in faiz indirimi yapacağız sinyallerinin verilmesi sonrasında altın resmen uçuşa geçmiş durumda.

Altının yanı sıra dolar ve Euro'da da Yükseliş devam ediyor. Gram altın fiyatları şu saatlerde 1.892 TL seviyelerinde işlem görüyor. FED faiz kararı akşam saatlerinde açıklanacak. Gram altının bu nedenle gündüz gün içinde dalgalı bir seyir izleyeceği tahmin ediliyor.

DOLAR VE EURO SON DURUM

Gram altının yanı sıra dolar ve Euro'da Yükseliş seyri devam ediyor. Dolar ve euro güne Yukarı yönlü başladı. Dolar 28.8916 TL, Euro ise 31.5523 TL seviyelerinde işlem görüyor.

Piyasalar ABD Merkez Bankası FED tarafından yapılacak olan faiz açıklamasını yakından takip ediyor.