Fırsat çarkını yakalayın: Vakıfbank’tan 100 bin liralık rakipsiz kredi! Aylık sadece 4.907 TL!

Kredi pazarının önde gelen oyuncularından Vakıfbank, merakla beklenen 100 Bin TL kredi paketini geçtiğimiz günlerde tanıttı. Bu paket, müşterilere uygun taksit oranları ile 100.000 TL kredi kullanma fırsatı sunuyor.

Fırsat çarkını yakalayın: Vakıfbank’tan 100 bin liralık rakipsiz kredi! Aylık sadece 4.907 TL!

Kredi faiz oranlarının bankalar arasında hızla yükseldiği bir dönemde Vakıfbank, kredi arayan müşterileri için sürekli yeni ve cazip kampanyalar sunarak öne çıkıyor. Türkiye'nin kamu bankalarından biri olan Vakıfbank, bireysel, taşıt ve konut kredisi faiz oranlarını güncelledi. Ayrıca 100 bin TL'lik kredi paketi için kapsamlı bir aylık taksit ödeme tablosu yayınladı.

Yayımlanan tabloya göre 48 ay vadeli 100 bin TL kredi kullanan müşterilerin aylık ne kadar ödeme yapması gerekeceği de ortaya çıktı. Şimdi Vakıfbank’ın faiz ve vade oranlarına bakalım.

VAKIFBANK ARAÇ KREDİSİNE NEREDEN BAŞVURULUR?

para-1280x720-007.jpg

İkinci el taşıt kredisi için maksimum tutar, satın almak istediğiniz aracın sigorta değerine göre belirlenmektedir.

Taşıt kredisi almakla ilgileniyorsanız, başvurunuzu herhangi bir Vakıfbank şubesinden rahatlıkla yapabilirsiniz. Ayrıca Vakıfbank müşterileri, kullanıcı dostu Vakıfbank mobil şube uygulaması üzerinden online başvuru yapma seçeneğine de sahiptir.

VAKIFBANK TAŞIT KREDİSİNDE TAKSİTLER NE KADAR?

Önde gelen finans kuruluşlarından Vakıfbank, müşterilerine yüzde 3,26 gibi bir faiz oranı ile taşıt kredisi paketi sunuyor. Esnek geri ödeme vadesi 48 ay olan bu kredi paketi, acil nakit ihtiyacı olan ya da borcunu kapatmak isteyen müşteriler için tasarlanmıştır.

Örneğin, 48 ay vadeli 100.000 TL çekmeyi tercih ederseniz, yalnızca 4.907 TL aylık ödeme yapmanız gerekecektir. Bu uygun taksit planı, bir araç sahibi olmanın avantajlarından yararlanırken mali durumunuzu rahatça yönetebilmenizi sağlar. Bu istisnai kredi paketinden yararlanmak için göz önünde bulundurmanız gereken birkaç ek ücret vardır. Vakıfbank kredi dosya masrafı olarak 500 TL ve taşıt kredisi rehin ücreti olarak 75,35 TL tahsil edilecektir. Bu ücretler, sorunsuz ve verimli bir kredi süreci sağlamak ve size mümkün olan en iyi hizmeti sunabilmemiz için gereklidir.