Garanti BBVA Duyurdu! 29 Şubat'a Kadar 1000 TL Hediye Para Verilecek

Garanti BBVA’dan müşterilerine özel hediye para duyurusu geldi. 29 Şubat'a kadar başvuru yapanlar 1000 TL hediye nakit para alacak.

Garanti BBVA Duyurdu! 29 Şubat'a Kadar 1000 TL Hediye Para Verilecek

Bankacılık sektörünün önde gelen isimlerinden olan Garanti BBVA müşterileri için sürpriz açıklamalarına devam ediyor. Müşteri memnuniyetini önemseyen ve her zaman kazandıran bankalardan olan Garanti Bankası 29 Şubat'a kadar geçerli kampanyası kapsamında 1000 TL'lik hediye nakit para sunuyor. Kampanyaya katılım için şartlar ve detaylar belli oldu. Sadece Garanti Bankası'nın yeni müşterilerini kapsayacak olan kampanya kapsamında hediye para kazanmak isteyenler haberimizin devamında detayları bulabilir.

GARANTİ BBVA’DAN 29 ŞUBAT’A KADAR GEÇERLİ KAMPANYA

Son dakika haberine göre Garanti Bankası resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklama ile 29 Şubat'a kadar başvuru yapan müşterilerine 1000 TL'ye kadar hediye para sunacağını duyurdu. 1000 TL Bonus hediyesi için katılım şartları da belli oldu. Şubeye gitmeden Kredi kartı üzerinden tek tuşla başvuru yapılabilecek. Garanti Bankası'nın kampanyası kapsamında kredi kartı ile 1000 TL harcama yapan müşterilere 1000 TL hediye bonusu sunulacak.

GARANTİ BBVA KAMPANYA KOŞULLARI VE KATILIM ŞARTLARI

Garanti Bankası'nın yeni kampanyasına Garanti BBVA mobil uygulaması üzerinden katılmak yeterli oluyor. Uygulamayı ilk kez cep telefonuna yükleyen ve müşteri olan Garanti Bankası müşterileri Bonus kredi kartı ya da Money Bonus Kart başvurusu yapmaları durumunda kampanyadan yararlanabiliyor. Kartın onaylanmasının hemen ardından bağlı olan kartla 1000 TL ve üzeri yapılan ilk harcamaya 1000 TL hediye Bonus veriliyor.

Kampanyaya katılım için son başvuru tarihi 29 Şubat olarak belirlendi. Kampanya kapsamında elde edilen bonuslar ise en geç 25 Mart 25 Nisan 2024 tarihleri arasında kullanılabilecek. Garanti Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre kampanyaya bir müşteri Sadece bir kez katılabiliyor. Otomatik ödemeler, düzenli ödeme talimatları, fatura ödemeleri nakit avans işlemleri kampanyaya dahil edilmiyor. Ayrıca sanal kartlarda Garanti Bankası'nın kampanyası kapsamına alındı.

Garanti Bankası müşteri hizmetleri ekonomik anlamda kazançlı çıkmak için 29 Şubat tarihine kadar kampanyaya dahil olabilir ve 1000 TL'lik harcamalarına 1000 TL hediye Bonus kazanabilir.