Garanti BBVA müşterileri yaşadı! Bayram öncesi 3000 TL para iadesi

Garanti bankası müşterileri için bayram öncesi sürpriz hazırladı. Tam 3000 TL para iadesi yapılacak.

Garanti BBVA müşterileri yaşadı! Bayram öncesi 3000 TL para iadesi

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi garanti Bankası’ndan müşterileri için sürpriz bir açıklama geldi. Garanti BBVA mayıs ayı bitmeden müşterilerine 3000 TL para iadesi yapacağını duyurdu. Garanti Bankası 3000 TL para iadesi şartları ve detaylar haberimizde…

Türkiye’de özel banka anlamında en köklü bankalardan biri olan garanti BBVA son dönemlerde müşterilerine yönelik kampanyaları ile dikkatleri üstüne çekiyor. Birçok fırsat sunan ve yaptığı faizsiz kredi kampanyaları ile de Öncü bankalardan olan garanti bankası, yeni kampanyasını resmi web sitesi üzerinden açıkladı. Garanti Bankası bu defa müşterilerine 3000 TL nakit para iadesi yapıyor. Garanti Bankası 3000 TL para iadesi kampanyasına katılmak isteyenler için başvuru şartları da belli oldu. İşte bayram öncesi ilaç gibi gelecek yeni kampanyanın detayları…

GARANTİ BANKASI 3000 TL NAKİT İADE FIRSATI

Garanti BBVA‘dan yapılan açıklamaya göre mobilden müşteri olarak bireysel kredi kartı kullanmaya başlayanlar için yepyeni bir kampanya düzenleniyor. Kampanya kapsamında bayram öncesi harcamalar için her 1000 TL’ye 500 TL nakit iade verilecek. Toplam para iadesi miktarı ise 3000 TL’ye ulaştı.

garanti-bbva-musterileri-yasadi-bayram-oncesi-3000-tl-para-iadesi.jpg

GARANTİ BANKASI YENİ KAMPANYA KOŞULLARI

Garanti Bankası’nın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada kampanyaya dahil olmak isteyen garanti BBVA müşterilerinin mobil uygulama üzerinden müşteri olmaları ve aynı zamanda garanti Bankası kredi kartı ürünlerinden birini kullanmaları gerektiği bildirildi. Kampanyaya garanti BBVA bonus ya da Money bonus kartlar da dahil edildi. Bayram öncesi yani 31 Mayıs’a kadar geçerli olacak yeni kampanya kapsamında kazanılan bonuslar 4 Temmuz 4 Ağustos tarihleri arasında kullanılabilecek. Kullanılmayan bakiyeler ise Garanti Bankası tarafından 5 Ağustos tarihinde geri alınacak.

SADECE TEK SEFER KATILIM MÜMKÜN

Garanti BBVA yeni nakit iade kampanyasına bir müşteri sadece bir kredi kartı ile ve tek sefere mahsus olmak üzere katılabiliyor. Kampanyada toplam nakit geri iade miktarı ise 3000 TL ile sınırlandırıldı. Yani her 1000 TL alışverişte 500 TL’lik bir bonus kazanarak toplamda 3000 TL’ye kadar geri ödeme alabilirsiniz. Kampanyaya son katılım tarihi olan 31 Mayıs tarihini kaçırmayın. Garanti bankasının resmi internet sitesini ya da bonus.com.tr adresini ziyaret ederek kampanya koşullarına ve katılım sürecine dair detaylı bilgi alabilirsiniz.