Garanti BBVA'dan sürpriz açıklama! Yeni emekli promosyonu arşa çıktı

Garanti BBVA’dan emekliye Kasım ayında promosyon müjdesi geldi. Emekli promosyonu arşa çıkarken başvurular başladı.

Garanti BBVA'dan sürpriz açıklama! Yeni emekli promosyonu arşa çıktı

Garanti BBVA’dan emeklilere Kasım ayı emekli promosyonu ödemesi ile ilgili sürpriz duyuru geldi. Milyonlarca emekliye kapılarını açan ve cazip promosyon teklifleri ile dikkat çeken Garanti Bankası Kasım ayında bu rakamları daha da arttırdı. Garanti Bankası'ndan yapılan duyuruda emekli maaşını ay sonuna kadar bankaya taşıyarak 3 yıllığına taahhüt veren emeklilere artık 5.000 TL yerine 8 500 TL promosyon ödemesi yapılacağı bildirildi. Üstelik Garanti Bankası müşteri olan emeklilere Bonus fırsatı da var.

Türkiye'de milyonlarca emekli vatandaş bankaların sunduğu promosyon tekliflerini yakından takip ediyor. Geçim sıkıntısı her geçen gün artan ve hayat pahalılığı ile boğuşan emeklilere birçok özel Bankadan da cazip promosyon teklifleri geliyor. 2018 yılından bu yana emekliye en yüksek promosyon teklifleri sunan Garanti Bankası yeni promosyonu ile de yine emeklinin gönlünü kazandı. Garanti BBVA'dan emeklilere kasım ayı bitmeden sürpriz duyuru geldi. 3 yıllığına emekli maaşını kendisinden almayı taahhüt eden emeklilere daha önce 5.000 TL ödeme yapan Garanti Bankası artık ödeme miktarını 8.000 TL'ye çıkardı.

AY SONUNA KADAR BAŞVURUN EMEKLİYE 8.000 TL ÖDEME

Garanti Bankası'nın emekliye yeni promosyon teklifi belli oldu. 7500 TL ve üstü emekli maaşı alanları davet eden Garanti Bankası, emekli maaşını taşıyarak 3 yıllığına kendisinden almayı taahhüt eden emeklilere artık 8.000 TL'lik promosyon desteği sağlayacak. Garanti Bankası'nın yeni promosyon kampanyasında Bonus imkanı da var. Emekli maaşını taşımanın yanında Garanti Bankası'nın kredi kartı ürünlerini kullanan ve Aylık 1000 TL'lik harcama sözü veren emekliler 500 TL Bonus kazanma hakkına da sahip olacak.

emekli-promosyon-1.jpg

Garanti BBVA'nın Yeni emekli promosyon kampanyası kasım ayı sonuna kadar geçerli. 30 Kasım 2023 tarihine kadar emekli maaşınızı Garanti Bankası şubelerinden ve mobil bankacılık ile internet bankacılığı hizmetlerinden taşıyarak promosyon desteğinden yararlanabilirsiniz.

GARANTİ BANKASI PROMOSYON YARIŞINDA ÖNDE GİDİYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı üzerine 2018 yılından bu yana SGK ve bankalar arasında promosyon anlaşması devam ediyor. Bankalar emekli maaşını taşıyarak 3 yıllığına kendisinden almayı taahhüt eden Emeklilere promosyon desteği sunuyor. Promosyon kampanyası kapsamında özel bankalar ve kamu bankaları SGK tarafından belirlenen taban uygulama üzerinden ödeme yapıyor. Promosyon imkanı özel bankalarda genellikle daha yüksek oluyor.

Garanti Bankası da bu konuda yüksek promosyon vererek öne çıkan bankalardan biri oluyor. SSK bağ-kur'u memur emeklisi EYT emeklisi fark etmeden tüm emeklilere kapılarını açan Garanti Bankası Sadece 3 yıllık maaş taahhüdü karşılığında ödeme yapıyor.