Gelir belgesi yok kefil yok! TC kimlikle 50.000 TL nakit destek

Halkbank‘tan gelir belgesiz kefilsiz 50.000 TL kredi sürprizi. Bayram öncesi tüm ihtiyaçlarınız için kullanabileceğiniz 36 ay vadeli hızlı kredi sizi bekliyor.

Gelir belgesi yok kefil yok! TC kimlikle 50.000 TL nakit destek

Halkbank Kurban Bayramı öncesi nakit ihtiyacı olanlar için yepyeni bir kredi paketi hazırladı. Gelir belgesiz, kefilsiz, sadece TÇ kimlik kartıyla alabileceğiniz yeni kredi miktarı 50.000 TL olarak belirlendi. Bayram kredisi tadında düşük faiz oranları ile kredi desteği sağlamaya hazırlanan Halkbank, 36 aya kadar da vade uyguluyor. Bu devirde böylesini başka hiçbir bankada bulamazsınız. Kamu bankalarından Halkbank vatandaşın nakit ihtiyacına çözüm sağlamak üzere yeni paketine dair tüm detayları açıkladı. Peki Halkbank Bayram kredisi başvurusu nasıl yapılır? Halkbank hızlı kredi ödeme tablosu ve detaylar haberimizde…

HALKBANK’TAN 50.000 TL DESTEK ÖDEMESİ

Kamu bankalarından Halkbank, Kurban Bayramı öncesi vatandaşın ihtiyaçlarının farkına vardı ve yepyeni bir kredi paketi ile çözüm sağladı. Zaten her daim düşük faizli kredi fırsatları ile dikkatleri üzerine toplayan Halkbank 36 aya kadar vadeli 50.000 TL kredi desteği verecek. Halkbank’ın yeni kredi paketi, kolay ve hızlı başvuru ile sağlanıyor. Sadece 5 dakika içinde TÇ kimlik numarası ile başvuru yapanlara onay çıkıyor.

GELİR BELGESİ VE KEFİL ŞARTI YOK

Halkbank gelir belgesiz kefilsiz kredi kampanyası kapsamında herkese nakit destek ödemesi veriyor. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan ve 18 yaş üstü olan her birey Halkbank’a başvuru yapabiliyor. Ayrıca kredi puanınızın 1200 puan ve üstü olması da aranan diğer bir şart oluyor.

BAŞVURULAR NASIL YAPILIYOR?

Halkbank acil kredi paketi kapsamında vereceği 50.000 TL limitli yeni destek ödemesi için başvuruların mobil bankacılıktan yapılabileceğini duyurdu. Henüz Halkbank müşterisi değilseniz mobil bankacılık uygulamasını cep telefonunuza yükleyebilir ve buradan yeni müşteri olmak istiyorum seçeneğinize tıklayarak müşteri olabilirsiniz. Ardından da krediler bölümüne giriş yaparak TÇ kimlik numaranızla kredi başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. 5 dakika içinde onaylı kredi veren Halkbank, ödemede de esneklik sağlıyor. Üç ay ödeme erteleme seçenekleri ve esnek ödeme planı ile Halkbank kredisi bayram öncesi vatandaşa ilaç gibi geliyor.