Halka arzı onaylanan şirketler 2 Aralık! SPK az önce duyurdu

Halka arzı onaylanan şirketler 2 Aralık'ta yine merak konusu. SPK, az önce 3 şirketin halka arzunu onayladı.

Halka arzı onaylanan şirketler 2 Aralık! SPK az önce duyurdu

Sermaye Piyasası Kurulu son dakika açıklaması yaparak halka arıza onaylanan 3 şirketi duyurdu. 2 Aralık halka arz olan şirketler de böylelikle belli olmuş oldu. peki bugün hangi şirketlerin halka ardı onaylandı? SPK haftalık bültene göre halka arz olan şirketler hangileri?

SPK 3 ŞİRKETİN HALKA ARZINI ONAYLADI

Sermaye Piyasası Kurulu son dakika açıklaması yaparak 3 şirketin halka arzının onaylandığını duyurdu. Halka arzı onaylanan şirketler ise Mega Metal Sanayi ve Ticaret AŞ, Kuzey Boru AŞ ve Sur Tatil Evleri Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. oldu. Spk'dan yayınlanan haftalık bültenine göre Mega metal 28,3 liradan, Kuzey boru 36,2 liradan ve Su Tatil Evleri GYO 49,18 liradan halka arz olacak.

BİR İSME PARA CEZASI UYGULANDI

Sermaye Piyasası Kurulu aynı zamanda Euro Menkul Kıymet Yatırım Ortaklığı A.Ş pay piyasası da gerçekleştirilen işlemler ile ilgili de incelemelerde bulundu. Yapılan incelemelerin sonucunda bir isme 1.7 milyon lira idari para cezası uygulanmasına karar verildi.

Ayrıca Türkiye'de yerleşik olarak yaşayan kişilere yönelik internet üzerinden yurt dışında kaldırıcısı işlem yaptırıldığı tespit edilirken 48 internet sitesine erişim engellemesi getirildi.