Halkbank’tan borç kapatan teklif: Tek sms ile 10 bin, 20 bin, 30 bin TL… Borç Transfer Kredisi ile yeni yılı beklemeyin!

Halkbank borç kapatma kredisi Cumhurbaşkanının emriyle 6 ay ertelemeli olarak vatandaşlara sunulacak. Başvuruda bulunmak isteyenler borç kapatma kredisinden nasıl yararlanabilir? İşte tüm detaylar…

Halkbank’tan borç kapatan teklif: Tek sms ile 10 bin, 20 bin, 30 bin TL… Borç Transfer Kredisi ile yeni yılı beklemeyin!

Ekonomik olarak geçinmekte zorluk çekenler, ay sonunu zor getirenler borç kapatma kredisi ile kredi ödemeleri gecikmeye düşmeden tüm yükünden arınacak. Yeni yılı beklemeye gerek kalmadan 6 ay erteleme ile kredi başvurusunda bulunmak isteyenler Cumhurbaşkanı onaylı Halk Bankası borç kapatma kredisini değerlendirebilecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından müjde olarak duyurulan bu kredi sayesinde genç girişimciler 300 bin TL'ye kadar arttırılmış kredi desteğinden 36 ay vade ile faydalanabilecek.

BORÇ KAPATMA KREDİSİNE KİMLER BAŞVURABİLİR?

borc-kapatma.jpg

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müjde olarak duyurduğu bu kredinin detaylarında “kredi kullanıp takibe düşen esnaf” ibaresine yer verildi. “Borcunu tasfiye imkanı sağlanıyor” diyerek duyuruda bulunan Cumhurbaşkanı 6 ay geri ödemesiz ve 36 ay vadeli kredi kampanyasını duyurdu.

Borç kapatma kredisi konut, taşıt ya da ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmuş olup zor durumda kalan tüm esnaflara yönelik olarak sunuldu.

BORÇ KAPATMA KREDİSİ BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Cumhurbaşkanı Erdoğan kredi paketi ile ilgili sözlerinde şu ifadeleri kullandı: “Genç girişimcilerimizin sıfır faizli kredili limitini 100.000 TL'den 300.000 TL'ye yükselttik. Yaş sınırını 30'dan 35'e çıkarıyoruz. Halkbank'tan kredi kullanıp takibe düşen esnaflarımıza 6 aya kadar geri ödemesiz 36 ay vadeli %4 faizli kredi ile borcunu tasfiye imkanı sunuyoruz.”

KREDİ BAŞVURUSUNU ŞİMDİ YAPAN MART AYINDA ÖDEYECEK!

Halkbank'tan daha önce kredi kullanmış ve maddi imkansızlıklardan dolayı takibe düşmüş tüm vatandaşlara hediye gibi müjde geldi. Borç kapatma kredisi yalnızca esnafa yönelik olarak sunuldu. Girişimci gençler 300.000 TL'ye kadar kredi talebini 6 ay geri ödemesiz olarak bankaya bildirilecek. Üstelik 36 ay vadede geri ödenme fırsatı sunulacak. Halkbank'tan talep edilecek borç kapatma kredisinin aylık faiz oranı yüzde 0.34'e denk gelecek.