Hesaplara 500 bin TL geri ödemesiz yardım yatırılıyor! BAŞVURULAR BAŞLADI

Başvuru yapanların hesabına tam 500 bin TL geri ödemesiz yardım parası yatırılıyor. Kendi işini kurmak isteyenler bu başvuru-uyu kaçırmayın. İŞKUR, kendi işini kurmak isteyenlere destek ödemesi yapıyor.

Hesaplara 500 bin TL geri ödemesiz yardım yatırılıyor! BAŞVURULAR BAŞLADI

Kendi işimi kurmak istiyorum diyorsanız İŞKUR’un destek ödemesi ile ilgili detayları mutlaka öğrenmelisiniz. İŞKUR’dan kendi işini kurmak isteyenlere tam 500 bin TL’ye kadar hibe desteği sağlanıyor. Başvurular başladı. Siz de bu destekten yararlanmak ve başvuruda bulunmak istiyorsanız başvuru detaylarını ve bu destek ödemesi ile ilgili ayrıntıları mutlaka bilmelisiniz. Başvuru şartları belli oldu. İşte başvuru şartları, başvurunun yapılacağı yer ve başvuruyla ilgili tüm detaylar…

İŞ KURMAK İSTEYEN GİRİŞİMCİLERE BÜYÜK DESTEK

İŞKUR’dan iş kurmak isteyen girişimcilere büyük destek geldi. İŞKUR, 500 bin TL’ye kadar hibe desteği sağlayacak. Siz de kendi işimi kurmak istiyorum diyorsanız bu desteği sakın kaçırmayın. Omuzlarınızda büyük bir yükü alacak olan bu hibe desteği ile kendi işinizi daha rahat ve daha kolay bir şekilde kurabileceksiniz. İŞKUR’un bu nakit desteği ile yeni iş kuracak olan kişiler başlangıç maliyetlerini büyük bir oranda azaltabilecek. Bu destekten engelli, eski hükümlü ve korumalı iş yerleri kuruluşları faydalanabilecek.

hesaplara-500-bin-tl-geri-odemesiz-yardim-yatiriliyor-basvurular-basladi.jpg

BAŞVURULAR BAŞLADI

İŞKUR’un sunduğu bu büyük avantajlı destek ödemesine başvurular başladı. Başvurular 7 Haziran tarihine kadar e-Devlet sistemi üzerinden gerçekleştirilebilecek. Bu destek ödemesi kapsamında engelli girişimciler için 400 bin TL, eski hükümlü girişimciler için 300 bin TL ve korumalı iş yerleri için de 500 bin TL’ye kadar hibe verilecek. Kendi işini kurmak isteyenler bu fırsatı kaçırmayın. Siz de talep edilen koşulları sağlıyorsanız girişiminizde size destek olan İŞKUR’un bu desteğinden hemen yararlanabilirsiniz.

hesaplara-500-bin-tl-geri-odemesiz-yardim-yatiriliyor-basvurular-basladi-001.jpg

BAŞVURU KOŞULLARI

İŞKUR tarafından sağlanan girişimcilere özel hibe imkanından yararlanmak isteyenler için bazı koşullar bulunuyor. Talep edilen koşullara uyanlara başvuru imkanı doğuyor. Buna göre başvuru şartları şöyle;

- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak

- 18 yaşını tamamlamış olmak

- Belirli bir sağlık kurulu raporuna sahip olmak

- Girişimcilik eğitim programından alınmış olan bir sertifikaya sahip olmak