İş Bankası gemileri yaktı! Araç alımlarınız için 400 bin TL kredi veriyor! 36 ay vadeli yeni kampanya için acele edin

İş Bankası araç almak isteyenlerin önündeki tüm engelleri kaldırıyor! 36 ay vade ve 400 bin TL'ye varan taşıt kredisi ile müşterilerine geniş seçenekler sunarak büyük heyecan yarattı. İşte detaylar.

İş Bankası gemileri yaktı! Araç alımlarınız için 400 bin TL kredi veriyor! 36 ay vadeli yeni kampanya için acele edin

İş Bankası Türkiye'de artan taşıt fiyatları karşısında, müşterilerine cazip teklifler sunan bir taşıt kredisi kampanyası başlat. Banka, düşük faiz oranları ve esnek geri ödeme seçenekleri ile 36 aya varan vadelerle müşterilerine taşıt sahibi olma fırsatı sunuyor. Şimdi bu kredinin detaylarına bakalım.

İş Bankası, araç sahibi olmak isteyen bireyler için özel koşullara uygun taşıt kredisi seçenekleri sunmaktadır. İster sıfır ister ikinci el araç olsun, İş Bankası müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun kredi özellikleri ve uygun ödeme koşulları sunarak herkesin araç sahibi olma arzusunu gerçekleştirmesini sağlıyor. Banka, esnek ödeme seçenekleri ve avantajlı faiz oranlarıyla müşterilerinin finansal durumlarına uygun çözümler bulmalarını sağlıyor.

İŞ BANKASI ARAÇ KREDİSİ DETAYLARI

İş Bankası, bireysel müşterileri için taşıt kredisi başvuru sürecini basitleştirmeye çalışmaktadır. Sıfır kilometre veya ikinci el araç finansmanı ile ilgilenenler, kredi tutarlarını aracın son fatura veya sigorta değeri üzerinden belirleyebiliyor.

Kredi tutarı aracın değerine göre belirleniyor. Fiyatı 400.000,01 - 800.000 TL arasında olan araçlar için müşteriler araç değerinin %50'sine kadar kredi alabiliyor. Fiyatı 800.000,01 - 1.200.000 TL arasında olan araçlar için müşteriler araç değerinin %30'una kadar kredi alabilmektedir. Ve 1.200.000,01 - 2.000.000 TL arasındaki araçlar için müşteriler araç değerinin %20'sine kadarını alabilirler. Kefile ihtiyaç duyulmadan satın alınan aracın kendisi teminat yerine geçmektedir. Ancak bazı durumlarda şubeler kefil talep edebilmektedir.

KREDİ TAKSİTLERİ NE KADAR?

is-bankasi-36-ay-vadeye-kadar-400-bin-tllik-tasit-kredisi-veriyor-mk8x.webp

İş Bankası geçtiğimiz günlerde taşıt kredisi başvuruları için gerekli belgeleri açıkladı. Müşterilerin başvuru formu ile nüfus cüzdanı veya sürücü belgesinin aslı ve fotokopisi, gelir durumunu gösteren belge ve satın almak istedikleri araca ait proforma fatura sunmaları gerekiyor. İşte 400 bin lira için oranlar:

Kredi Tutarı: 400.000 TL

Aylık Taksit: 22.754,17 TL

Faiz Oranı: %3,49

Toplam Ödeme: 821.150 TL