İslam Memiş altın yorumları gündemi salladı! Perşembe günü gram altında dananın kuyruğu kopuyor

İslam Memiş altın yorumları son dakika açıklandı. Altın sahipleri dikkat, Perşembe günü altında dananın kuyruğu kopuyor.

İslam Memiş altın yorumları gündemi salladı! Perşembe günü gram altında dananın kuyruğu kopuyor

Altın fiyatları son dakika gelişmesi… Altın piyasaları konusunda her dediği çıkan uzman isimlerden İslam Memiş gram altın fiyatlarında dananın kuyruğunun kopacağı tarihi açıkladı. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş Perşembe gününü işaret etti. Elinde altını olan, Kıyıda köşede altın biriktiren altın borcu olan tüm vatandaşları ilgilendiriyor. Peki altın fiyatları düşecek mi? Elinde altını olan satmalı mı?

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası 23 Kasım Perşembe günü saat 14'te kasım ayı faiz kararını açıklayacak. Altın fiyatları Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrasında yine hareketlenecek. Vatandaşlar bu kararı yakından takip ederken altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş bomba tahminleri ile gündeme damga vurdu. Peki altın fiyatları düşecek mi çıkacak mı? Gram altın ne kadar olacak? İşte İslam Memiş altın yorumları…

İSLAM MEMİŞ ALTIN FİYATLARI İÇİN PERŞEMBE GÜNÜNÜ İŞARET ETTİ

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altın sahipleri için önemini açıklamalarda bulundu. 23 Kasım Perşembe gününe dikkat çeken İslam Memiş altın gümüş Euro sterlin ve btc gibi varlıkları bulunan vatandaşlara paniğe kapılmayın uyarısı yaptı. Merkez Bankası'nın perşembe günü faiz kararını açıklayacağını belirten ünlü ekonomist, Bu durumun alım fırsatlarını da ortaya çıkarabileceğini dile getirdi. Ünlü ekonomisi aynı zamanda borsa Yorumlarını da sıraladı. Borsada bu hafta pozitif bir tablonun olacağını belirten İslam Memiş, yatırım yapmak isteyenlerin altına yönelmesi gerektiğini vurguladı. Altında kısa süreli düşüşler olacak ancak sonrasında yeniden toparlanacak.

islam-memis-altin-yorumlari-2.jpg

ALTINDA ALIM FIRSATINI KAÇIRMAYIN

Altın yorumları ile piyasaları sallayan ünlü Ekonomist İslam Memiş, Merkez Bankası'nın 23 Kasım Perşembe günü açıklayacağı faiz kararı sonrasında Altın fiyatlarında kısa süreli düşüşlerin yaşanabileceğini dile getirdi. Bu kısa süreli dalgalanmalar sayesinde alım fırsatı da oluşacağını belirten Ekonomist, yatırımcıların bu fırsatı değerlendirmesi gerektiğini vurguladı.

BUGÜN ALTIN FİYATLARI NE KADAR, KAÇ TL?

Peki 20 Kasım 2023 piyasalarda son durum ne? 20 Kasım gram altın fiyatları 1.829,26 TL alış 1829,68 TL satış fiyatı ile işlem görüyor. Bugün çeyrek altın fiyatları ise 2009 26,82 liradan alınırken 2.991,53 liradan satılıyor.