Kamu bankası destekçiniz: Ziraat Bankası’ndan araç alacaklara 400.000 lira! Eylül fırsatını kaçırmayın

Taşıt kredisi almayı isteyen vatandaşlar son dönemde farklı masraflarla karşı karşıya kalıyor. Ziraat Bankası müşterileri artık 400.000 TL taşıt kredisi alabilecekler. İşte aylık ödenecek faiz oranı ve diğer detaylar.

Kamu bankası destekçiniz: Ziraat Bankası’ndan araç alacaklara 400.000 lira! Eylül fırsatını kaçırmayın

Bireyler, araç satın alma girişimlerinde finansal engellerle karşılaştıklarında, bankalardan taşıt kredisi alarak finansman açığını kapatabilirler. Bu yol, yeterli nakit parası olmayan bireylerin araç sahibi olmalarını sağlıyor. Ancak, bu kredileri kullanmak belirli maliyetleri de beraberinde getiriyor.

Ziraat Bankası, kısa bir süre önce, araç sahibi olmak isteyen ancak peşinat ödemelerini engelleyen finansal kısıtlamalarla karşılaşan bireylere yönelik özel bir taşıt kredisi kampanyası başlattı. Banka yetkililerinin de vurguladığı gibi bu girişim daha geniş bir kitleye ulaşmayı hedefliyor. Banka, kredilerin sadece 2 milyon TL ve altındaki araçlar için verileceğini açıkça belirtmiştir. Bu stratejik karar, kampanyanın özellikle finansal yardıma en çok ihtiyaç duyan orta ve alt gelir gruplarına mensup bireyleri hedeflemesini sağlamaktadır. İşte bankanın son teklifi ve faiz oranları.

ESNEK VADE İMKANLARI

kredi-faiz-oranlari-son-durum-2022-subat-ayi-ihtiyac-tasit-ve-konut-kredisi-faiz-oranlari-ne-kadar-oldu-1645105671120.jpg

Ziraat Bankası, potansiyel yeni müşterileri çekmek ve mevcut müşterilere destek sağlamak amacıyla yenilikçi bir kampanya başlatıyor. Bankanın öncelikli hedefi, sınırlı finansal kaynaklara sahip vatandaşların araba sahibi olma hayallerini gerçekleştirmelerine yardımcı olmaktır.

Bankanın verdiği bilgilere göre, müşteriler taşıt kredileri için 36 ila 48 ay arasında değişen vade seçeneklerine sahip olacak ve azami kredi tutarı 400.000 TL olacak. Ancak aracın değerine bağlı olarak bu vade seçenekleri 24 aya kadar indirilebilecek.

400 BİN LİRA İÇİN NE KADAR FAİZ ÖDENİR?

Kampanya kapsamında 400.000 TL'ye kadar olan taşıt kredilerine aylık %3,65 rekabetçi faiz oranı uygulanacak. Böylece 48 ay vadeli bir kredi için aylık tahmini taksit tutarı yaklaşık 21.279,08 TL olacaktır.

Bankanın bu cazip teklifi, kredi süresinde esneklik sağlayarak müşterilerin ihtiyaçlarına en uygun vade seçeneğini seçmelerine olanak tanıyor. Ayrıca, %3,65'lik uygun faiz oranı bu kredi fırsatını daha da cazip hale getiriyor. Müşteriler bu kampanyadan yararlanarak, sabit taksit tutarının rahatlığıyla aylık ödemelerini rahatça yönetebilirler.