Kia Picanto fiyatları düştü: İnanılmaz fiyatlarla satışta! Firma siparişlere yetişemiyor

Kia, Picanto model araçların fiyatlarında yakın zamanda bir güncelleme yaptı. Müşterilerin artık kampanyalı fiyatlarla araç satın alabilecekleri ifade edildi. Peki, en ucuz Kia Picanto ne kadar?

Kia Picanto fiyatları düştü: İnanılmaz fiyatlarla satışta! Firma siparişlere yetişemiyor

Kia, Türkiye otomobil pazarında pazar payını önemli ölçüde artıran markalardan biri. Kia tarafından üretilen ve satışa sunulan otomobiller tüketiciler arasında popülerlik ve beğeni kazanmıştır. Bu markayı diğerlerinden ayıran en önemli unsurlardan biri de araçlarının makul fiyatlandırmasıdır. Şimdi, Kia'nın satış politikasında uygulanan değişikliklere ve Kia'yı kampanyalı fiyatlarla satış yapmaya iten sebeplere bakalım

Kia'nın otomobil pazarındaki satış rakamları her ay istikrarlı bir şekilde artıyor. Bu olumsuz eğilimi azaltmak amacıyla şirket, daha büyük bir pazar payı elde etmeyi hedefleyen kampanyalı fiyatlara odaklanan yeni bir satış politikası uygulamaya koydu. Bu stratejik hamle, Kia'nın Türkiye otomobil pazarındaki konumunu güçlendirme arzusunu göstermenin yanı sıra yeni fiyat listelerinin yayınlanmasını da içeriyor.

KİA PİCANTO ÇOK SEVİLDİ

Otomobil şirketleri son zamanlarda, daha uygun fiyatlı modellere odaklandı. Bu modeller artık ana cazibe merkezi olarak ön plana çıkmaktadır. Fiyatlardaki kayda değer artışla birlikte müşteri tercihleri de değişime uğradı. Sonuç olarak, şirketler bu değişen trendleri karşılamak için farklı stratejiler benimsemeye başladılar ve bunun sonucunda en ucuz modeller gösterinin yıldızları olarak ortaya çıktı.

Kia'nın en uygun fiyatlı modeli olan ve büyük bir popülerlik kazanan Picanto buna bir örnektir. Makul fiyat etiketi bu araca olan talebi önemli ölçüde artırdı. Ancak, talepteki artış şirketi zorlamaya başladı ve satış rakamları hızla yükselirken siparişleri karşılamakta zorluklara yol açtı. İşte Picanto’nun güncel rakamları.

KİA PİCANTO EYLÜL 2023 FİYATLARI

2023-model-kia-picanto-feel-1-2l.png

Kia Picanto için şirket tarafından kampanyalı fiyatlar belli oldu. 2023 Eylül ayının sonuna dek geçerli olacak fiyatlar şu şekilde:

Kia Picanto 1.0L 67 PS AMT Benzin Feel: 790.000 lira

Kia Picanto 1.0L 67 PS AMT Benzin Live: 800.000 lira

Kia Picanto 1.0L 67 PS AMT Benzin Cool: 825.000 lira

Kia Picanto 1.2L 80 PS AMT Benzin Feel: 825.000 lira