Kira derdiniz sona eriyor: Bankadan 120 ay taksitli 600 bin TL konut kredisi! Faiz oranları cezbediyor

Şekerbank, Eylül ayında konut kredisinde çok önemli bir kampanyaya imza atarak kiracıları ev sahibi olma yolunda destekliyor. İşte o kampanyanın detayları.

Kira derdiniz sona eriyor: Bankadan 120 ay taksitli 600 bin TL konut kredisi! Faiz oranları cezbediyor

Kira fiyatlarının hızla arttığı ve büyük şehirlerde yaşam maliyetinin giderek ağırlaştığı günümüzde, Şekerbank'ın cazip konut kredisi teklifi çok ihtiyaç duyulan bir can simidi görevi görüyor. Eylül kampanyası, konut kredisinden yararlanmak isteyenler için altın bir fırsat sunuyor. Ancak bu istisnai fırsattan yararlanabilmek için belirli koşulların yerine getirilmesi gerektiğini unutmamak gerekir. Kendi evinizi güvence altına almak ve bitmek bilmeyen kira döngüsüne veda etmek için bu inanılmaz şansı kaçırmayın.

Şekerbank, bireylerin yeni yılı kendi evlerinin konforunda karşılamalarına yardımcı olmak amacıyla dikkat çekici bir kampanya başlattı. Şekerbank'ın 600.000 TL'lik konut kredisi kampanyası, %3,75 gibi son derece düşük bir faiz oranıyla başvurulara açıldı. Şekerbank, esnek geri ödeme planı ile bireylerin finansal imkânlarına uygun konut kredisine, kullanıcı dostu mobil uygulaması üzerinden her zaman ve her yerden kolayca başvurabilmelerini sağlıyor. İşte detaylar.

ŞEKERBANK’TAN 600.000 LİRA KREDİ

Şekerbank konut kredisinin geri ödeme süresi en fazla 120 aydır. Kredide doğrulanabilir tüm düzenli gelir kaynakları dikkate alınıyor. Kredi teminatı olarak bir kefil ve gayrimenkul ipoteği isteniyor. TL kredilerde ipotek riskin %100'ünü, döviz kredilerinde ise riskin %50'sini karşılamalıdır. İpotek tutarı toplam taksit tutarına eşit veya daha fazla olmalıdır.

Şekerbank 600.000 TL konut kredisine başvurmak için başvuru sahiplerinin nüfus cüzdanı fotokopisi, doldurulmuş kredi talep formu, hem bireysel hem de kefiller için gelir belgeleri, birey ve kefiller için ikamet belgesi veya adlarına kayıtlı bir faturanın kopyası, hem birey hem de kefil için Merkez Bankası risk geri bildirimi, anlaşmalı değerleme uzmanları tarafından son üç ay içinde düzenlenmiş değerleme raporu ve hesap durum belgesi gereklidir.

ŞEKERBANK 600 BİN TL KONUT KREDİSİNİN ÖDEME TABLOSU

5ee60442b57f1511d0684e0c.jpg

Şekerbank 100 bin liralık konut kredisinin faiz ve vade oranları şöyledir:

-Kredi tutarı: 600.000 TL

-Kredi vade süresi: 120 ay

-Kredi faiz oranı: %3,75

-Kredi aylık taksit tutarı: 22,774.71 TL