Marka 768 bin liralık fiyatı duyurdu: Sıfır araçta görülmemiş fiyat! Araç almak isteyenler mest olacak

Sıfır bir otomobil satın almak isteyen bireyler kendilerine sunulan en yeni seçenekleri araştırırken, ünlü marka 768.500 TL'lik cazip bir teklif sundu. İşte o marka ve uygun fiyata satışa sunmuş olduğu araç…

Marka 768 bin liralık fiyatı duyurdu: Sıfır araçta görülmemiş fiyat! Araç almak isteyenler mest olacak

Yeni otomobil satın alacaklar özenle fiyat araştırması yapıyor. Son piyasa verileri, bir araca sahip olmanın maliyetinin önemli ölçüde yüksek olduğunu ortaya koyuyor. Dahası, bir markanın kalitesi arttıkça araçlarının fiyatları da artıyor.

Yeni otomobillerin fiyatları artmaya devam ettikçe, bireyler giderek daha uygun fiyatlı seçenekler arıyor. Piyasada mevcut seçenekler çok çeşitli, ancak ucuz binek otomobil bulma günleri çoktan geride kaldı. Ama meşhur marka yapmış olduğu kampanya ile herkesi şaşırttı. İşte 768 bin liraya satılan Alman sağlamlığı ile meşhur o marka.

SIFIR ARAÇ İÇİN YENİ KAMPANYA

volkswagen-caddy.webp

Volkswagen, başta popüler Volkswagen Caddy markası olmak üzere hafif ticari araçlarıyla artan otomobil fiyatlarına karşı alternatif bir çözüm sunmayı başardı.

Fahiş fiyatlar karşısında tüketiciler tercihlerini değiştiriyor ve hafif ticari araçları günlük ihtiyaçları için pratik bir seçenek olarak değerlendiriyor. Volkswagen'in Caddy model araçları bu duruma mükemmel bir şekilde uyuyor. BU şekilde araç satın alacak kişiler sadece önemli bir fiyat avantajına sahip olmakla kalmıyor, aynı zamanda araç gereksinimlerini de eksiksiz olarak karşılıyor.

BU ÖZELLİKLER BU FİYATA…

Volkswagen şu anda Volkswagen Caddy Cargo 2.0 TDI 122 PS modelinde büyük bir fırsat sunuyor. Bu otomobilin toplam fiyatı 768 bin 500 TL olarak açıklandı. Ayrıca, şirket bu fiyata dahil olan ödemelerin ayrıntılı bir dökümünü de açıkladı. Sözü daha fazla uzatmadan Volkswagen Caddy Cargo 2.0 TDI 122 PS modelinin güncel maliyetlerini açıklayalım.

Aracın anahtar teslim ücreti: 768 bin 500 Türk lirası

Net ücret: 611 bin 808 Türk lirası

ÖTV: 24 bin 472 Türk lirası

KDV: 127 bin 256 Türk lirası

MTV: 2 bin 302 Türk lirası

TTİ Resmi Bedeli: 1.242 Türk lirası

TTİ Hizmet Bedeli: 1.420 Türk lirası