Migros’ta büyük Pazar indirimi! Ayçiçek yağı, peynir, tuvalet kağıdı, toz deterjan dev indirimde

Migros'ta büyük pazar kampanyası başladı. Hafta sonu Migros markete gidenlere ayçiçek yağı peynir tuvalet kağıdı toz deterjan dev indirimle sunuluyor.

Migros’ta büyük Pazar indirimi! Ayçiçek yağı, peynir, tuvalet kağıdı, toz deterjan dev indirimde

Türkiye'nin en büyük market zincirlerinden olan Migros'ta indirimlerin ardı arkası kesilmiyor. Hafta sonuna özel yeni Kampanyayı duyuran ünlü marketler zincirinde stoklarla sınırlı ürünler satışa çıktı. Migros Market indirim kampanyasında öne çıkan ürünler ise ayçiçek yağı, peynir çeşitleri, tuvalet kağıdı ve toz deterjanı oldu. Yeni Migros indirim listesi içinde yer alan ürünlerin fiyatları adeta göz doldurdu. İşte ekonomik alışverişin adresi olan Migros'ta indirimli ürünler listesi…

Migros yine göz kamaştıran indirimlerle tüketicilere hitap etmeye devam ediyor. Hafta sonuna özel yeni aktüel ürünler kampanyasını duyuran ünlü marketler zincirinde en uygun fiyatlı ürünler raflarda yerini aldı. Migros'un yeni kampanyasında öne çıkan indirimli ürün fırsatları ise Ayçiçek yağı, toz deterjan, peynir çeşitleri ve tuvalet kağıdı oldu. Peki bu hafta sonu Migros'ta neler var?

migros-indirim-1.jpg

MİGROS'TA HAFTA SONU DEV İNDİRİM

Migros'un yeni hafta sonu kampanyasında indirimli ürünler göz doldurmaya devam ediyor. Ekonomik fiyat garantisi ile uzun süreden beri vatandaşın bütçesine hitap eden ünlü marketler zincirinde bu hafta başta temel Gıda ve temel hijyen ürünleri olmak üzere birçok ürün çeşidinde dev indirim tüketicilerle buluşuyor. Migros'un yeni indirim listesinde öne çıkan ürünler ise ayçiçek yağı, peynir çeşitleri, tuvalet kağıdı ve toz deterjan oldu.

Migros'ta Hafta sonuna özel olarak Papia 32'li tuvalet kağıdı 169,90 TL, Alo Ultra Beyazlar 8 kilogram 249 TL, Sırma 5 litre ayçiçek yağı 159,90 TL Fiyat etiketi ile raflarda yerini aldı. Ayrıca Migros markette bu hafta taciroğlu peynir çeşitleri ise %40 indirimli olarak satılıyor.

migros-indirim-2.jpg

MİGROS İNDİRİMİNDE SON GÜNLER

Migros Market indirim kampanyasından faydalanmak isteyenlerin Migros Money kart ya da Migros Money Club Kart sahibi olmaları gerekiyor. Migros indirim kampanyası hafta sonu için geçerli ve yarın sona erecek. Aynı zamanda ürünler toplarla da sınırlı. İndirim kampanyasından faydalanmak için Migros mağazalarına gitmeye gerek yok. Migros Sanal Market üzerinden de indirimli ürünleri sipariş vermek mümkün.