Migros’ta o ürün yüzde 50 indirime girdi! 3 gün geçerli

Migros çılgın kampanyalarına yenilerine eklemeye devam ediyor. O ürünün fiyatı tam yüzde 50 indirime girdi. Sadece 3 gün geçerli fırsatı kaçırmayın.

Migros’ta o ürün yüzde 50 indirime girdi! 3 gün geçerli

Migros Market, son dönemlerde yaptığı yeni indirim fırsatları ile tüketicileri mutlu etmeye devam ediyor. Alım gücünün düştüğü bu dönemde Migros'un indirim kampanyaları adeta vatandaşın cüzdanına yarıyor. Yepyeni bir kampanya haberi daha veren Migros'ta kahve fiyatlarına indirim geldi. Üstelik bazı kahve çeşitleri yarı fiyatına düştü.

Migros yepyeni indirim fırsatlarını peş peşe sıralıyor. Yeni bir indirim listesi daha hazırlayan ünlü marketler zincirinde bu defa kahve Tutkunları ekonomik alışveriş fırsatını yakalayacak. Migros'un yeni indirim kampanyası kapsamında kahve fiyatları %50 düştü. Tam stok yapmalık bir kampanya düzenleyen ünlü marketler zincirinin bu fırsatı 3 gün süreyle sınırlı tutuldu. İşte Migros'ta kahve fiyatları ve indirim rehberi…

MİGROS'TA KAHVE FİYATLARINA İNDİRİM

Türkiye'nin en büyük bir zincir marketlerinden biri olan ve son yıllarda özellikle indirimli ürünler listeleri ile dikkatleri üzerine çeken Migros yeni bir indirim kampanyasını daha duyurdu. Migros'un yeni kampanyası kapsamında kahve fiyatları düştü. 65 TL'den satılan ürün artık 29 TL'den raflarda yerini aldı. 3 günlük bir indirim kampanyası yapan ünlü marketler zincirinde Türk kahvesi fiyatlarını hesaplı olarak bulabilirsiniz. Migros'un bu kampanyası tam stok yapmalık. Özellikle kahve Tutkunları fırsatları kaçırmasın 3 gün sürecek indirimden faydalansın.

Migros yeni indirim kampanyası hem sanal market uygulamasında hem de mağazalarda geçerli olarak başlatıldı. Migros Money kart sahipleri ya da Migros Money Club Kart sahipleri kampanyadan yararlanabiliyor. Eğer Migros'un indirim kartına sahip değilseniz kasalardan tedarik edebilirsiniz.