Milyonlarca ev hanımına ödemeler başladı! Gelir belgesi talep etmeyen o bankalar ev hanımlarına kredi dağıtıyor!

Düzenli gelir sahibi olmayan ev hanımlarının kredi ve kredi kartı borçlarını azaltmayı sağlayacak o özel teklif 7 farklı banka tarafından duyuruldu.

Milyonlarca ev hanımına ödemeler başladı! Gelir belgesi talep etmeyen o bankalar ev hanımlarına kredi dağıtıyor!

Bankaların yıl içinde sunduğu teklifler arasında yer alan kredi kartı başvurusuna özel bütçeyi destekleyici teklifler Eylül ayı boyunca ev hanımlarının sunulan fırsattan faydalanmasını sağlayacak. Düzenli gelire sahip olmasa da ev hanımları asıl kart sahiplerine verilen ek kart seçeneğini değerlendirebiliyor. Öte yandan bazı bankalar eşi üzerinden kredi kartı kullanım onayını başvuruya açık hale getiriyor.

EV HANIMLARI KREDİ KARTI ALABİLİR Mİ?

odeme-603900.jpg

Ev hanımlarının finansal bağımsızlıklarını kazanabilmelerini destekleyen o bankalar alternatif seçenek olarak kredi yerine kredi kartı başvurusuna daha olumlu bakıyor. Düzenli geliri bulunmayan ve sigortalı bir işte çalışmayan ev hanımlarının kredi kartı alabilmesi mümkün olmuyor fakat hane halkından birinin kredi kartı üzerinden ek kart talep edebiliyor.

EV HANIMLARINA KREDİ KARTI VEREN İŞTE O BANKALAR!

Ev hanımlarının acil nakit ihtiyacına çözüm önerisi sunacak o teklifleri sunan bankalar arasında: “EnPara, N Kolay, CEPTETEB, Akbank, Türkiye İş Bankası, ING Bank ve Yapı Kredi yer alıyor.

YAPI KREDİ BANKASI KREDİ KARTI BAŞVURUSU

Ev hanımlarına kredi kartı veren sayılı bankalar arasında en cazip teklifleri sunan asgari ücretli, emekli özel sektör çalışanlarına sunduğu tekliflerle göz dolduran Yapı Kredi düşük limitli kredi kartı fırsatını ev hanımları sunuyor. Şartları karşılayan tüm ev hanımları gelir belgesi beyanında bulunmadan kredi kartı fırsatını anında değerlendirebiliyor.

PTT BANK KREDİ KARTI BAŞVURUSU

Ev hanımlarına kredi kartı veren bir diğer banka ise PTT kredi. PTT kredi doğrudan gelir belgesi olmasa da teminat olarak gösterebileceği bankada belirli bir birikimi ev veya arabası bulunan kişilere de fırsat tanıyor. Ev hanımı kredi kartı başvurusu sırasında aile üyesinden birini kefil göstererek de kısa sürede başvuru onayı alabiliyor.