Motorine OKKALI İNDİRİM müjdesi! Araç sahipleri bayram edecek

Araç sahiplerini sevindirecek müjde geldi. Motorine okkalı indirim geliyor. Peki motorin fiyatları kaç TL olacak?

Motorine OKKALI İNDİRİM müjdesi! Araç sahipleri bayram edecek

Akaryakıt fiyatları son dakika güncelleniyor. Araç sahiplerinin yüzünü güldürecek haber Şimdi geldi. Motorin fiyatlarına Okkalı indirim uygulanacak. U gece yarısından itibaren geçerli olacak İndirimin miktarı da belli oldu. Peki motorine ne kadar indirim gelecek? Güncel motorin fiyatları ne kadar? İşte 6 Aralık Çarşamba güncel benzin motorin ve LPG fiyatları…

Motorine indirim son dakika haberi geldi. Brent Petrol fiyatlarında yaşanan düşüşün ardından araç sahiplerine Müjde geldi. Motorin fiyatlarına bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere Okkalı indirim uygulanacak. Sektör kaynakları motorine indirim miktarını da duyurdu. Peki indirim sonrası motorin fiyatları ne kadar olacak? Motorine indirim son dakika gelişmeleri ve akaryakıt fiyatları haberimizde…

MOTORİN FİYATLARINA GECE YARISI İNDİRİM GELİYOR

Akaryakıt sektörü kaynakları tarafından verilen bilgiye göre Brent Petrol fiyatlarında yaşanan düşüş ve aynı zamanda döviz kurlarındaki hareketlilik sonrası motorine indirim Haberi geldi. Motorine indirim ya da zam var mı sorusu yanıt buldu. Sektör kaynakları, bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorin litre fiyatına 1 lira 34 kuruş indirim beklendiğini duyurdu.

motorine-indirim-1.jpg

MOTORİN İNDİRİMİ SONRASI FİYATLAR NE KADAR OLACAK?

Motorinin litre fiyatına bu gece yapılacak İndirimin ardından İstanbul'da motorinin litresi 36,30 TL'ye, Ankara'da motorin litresi 36,92 TL'ye, İzmir'de motorinin litresi 37,13 TL'ye gelecek.

Benzin ve LPG fiyatlarına ise şu an için bir değişiklik beklenmiyor.

6 Aralık 2023 güncel benzinli litre fiyatı İstanbul'da 34,58 TL, Ankara'da 35,26 TL ve İzmir'de ise 35,40'den satılıyor.