Pazartesi Günü Altın Piyasasında YER YERİNDEN Oynayacak! Altın Sahipleri DİKKAT

Altın sahipleri için kritik uyarı son dakika geldi. Uzman isim açıkladı. Altın piyasasında Pazartesi günü yer yerinden oynayacak.

Pazartesi Günü Altın Piyasasında YER YERİNDEN Oynayacak! Altın Sahipleri DİKKAT

Altın piyasaları Ramazan Bayramı nedeniyle bu hafta kapalıydı. Hafta başında piyasalarda neler yaşanacağı ise şimdiden merak konusu oldu. Özellikle İsrail ve İran arasında başlayan gerilimle birlikte savaş çanları çalmaya başlarken bu durumun altın ve para piyasalarını nasıl etkileyeceği merakla bekleniyor. Ons altın fiyatları gerilimin etkisiyle 2420 doların üzerine ulaştıktan sonra bir miktar geri çekildi. Ancak Pazartesi günü altın piyasasında adeta yer yerinden oynayacak. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’te kritik Pazartesi için altın sahiplerini uyardı. Pazartesi günü altın piyasalarında adeta yer yerinden oynayacak. İşte İslam Memiş’ten yeni altın yorumları…

Altın ve para piyasaları ile ilgili yeni açıklama uzman isim İslam memiş'ten geldi. Özellikle son günlerde İsrail ve İran arasında yaşanan gerilimin ardından hafta başı piyasaların açılışında Altın fiyatları ne olur sorusunun yanıtı merak ediliyordu. Savaş ve çatışma ortamında altın fiyatlarına ilişkin Yükseliş beklentisi sürerken İslam Memiş kritik Pazartesi için uyarılarda bulundu. Peki Altın düşecek mi yoksa çıkacak mı? Pazartesi günü Altın fiyatları ne olacak? Altın ve para Piyasalar uygulamanın İslam Memiş’ten altın sahipleri için uyarılar haberimizde…

RAMAZAN BAYRAMI NEDENİYLE PİYASALAR KAPALIYDI

Türkiye'de altın ve para piyasaları 10 Nisan tarihinde başlayan Ramazan Bayramı nedeniyle bu hafta kapalıydı. O sebeple altın ve para piyasalarındaki gelişmeler için gözler pazartesi gününe çevrildi. Henüz Yurtiçi piyasalarda Savaş söylentilerinin etkisi görülmüş değil. Ancak pazartesi günü ons Altın fiyatlarında yaşanan rekorların gram altın ve çeyrek altın fiyatlarını etkileyeceği tahmin ediliyor. Altın fiyatlarında yaşanan yükselişle ilgili birkaç çeken yorum ise ünlü Ekonomist İslam Memiş'ten geldi.

pazartesi-gunu-altin-piyasasinda-yer-yerinden-oynayacak-altin-sahipleri-dikkat-1.jpg

ALTIN SAHİPLERİ PAZARTESİ GÜNÜNE DİKKAT

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın yatırımcılarını Pazartesi günü için uyardı. İran ve İsrail arasında bir süredir devam eden gerilimin Altın fiyatlarında yükselişe sebep olduğunu belirten Ekonomist, yatırımcıların da bu durumda nasıl bir hamle yapması gerektiğini merak ettiğini söyledi. Altın piyasalarında bir anda bu agresif yükselişin tersine dönebileceğini belirten İslam Memiş “Ons altında yaşanan bu agresif yükselişle birlikte, altın tarafındaki girişlerimizi bir süre beklettik ve dolar tarafında pozisyon aldık. Bugünkü fiyatlamalara baktığımız zaman, altın ve gümüş tarafında yeni rekorların tazelendiğini hep beraber görmüş olduk.” Dedi.

pazartesi-gunu-altin-piyasasinda-yer-yerinden-oynayacak-altin-sahipleri-dikkat-2.jpg

REKORLARIN SEBEBİ SAVAŞ ORTAMI

Ünlü ekonomist İsrail ve İran arasında yaşanan gerilim nedeniyle altın ve gümüş tarafında bu hafta Rekorlar kırıldığını belirtirken özellikle İran'ın İsrail'e yönelik saldırı beklentisinin artmasının yatırımcıyı altına yönelttiğini dile getirdi. Savaş ortamında her zaman güvenli bir yatırım aracı olan altına talebini arttığını belirten İslam Memiş, Elinde altına olanların tutmaya devam etmesi gerektiğini dile getirdi. Ancak bu ortamda altın yatırımı yapacak kişilerin beklemesi gerektiğini vurgulayan ünlü Ekonomist, her ne kadar ons Altın fiyatlarında 2.600 dolar hedefi olsa da kar satışlarının gelmesinin yüksek ihtimal olacağını söyledi. Altın yatırım yapmak isteyenlerin bu satışlar sürecinde alım fırsatı yakalayabileceğini belirten Ekonomist, özellikle İran ve İsrail geriliminin sona ermesi ile birlikte ons Altın fiyatlarında her şeyin tersine dönebileceğini dile getirdi.