PTT Bank kara listedeki emekliye el uzattı: Kefilsiz en az 10 bin TL kredi hesaplara yatmaya başladı! 3050’ye sms gönderen…

Emekli maaşını PTT'den alan tüm SSK, Bağ-kur, Emekli Sandığı mensubu vatandaşlar Eylül ayına özel sunulan tekliften anında faydalanıyor.

PTT Bank kara listedeki emekliye el uzattı: Kefilsiz en az 10 bin TL kredi hesaplara yatmaya başladı! 3050’ye sms gönderen…

Acil nakit ihtiyacı bulunanın imdadına PTT bank koştu. PTT şubelerine gitmeye gerek kalmadan mobil uygulama üzerinden maaş taşıma işlemi yapan tüm emekliler sms ile kredi başvurusunda bulunabiliyor. PTT Bank yetkili müşteri hizmetleri tarafından aranan her emekli yaptığı başvurunun sonucunda olumlu ya da olumsuz geri bildirim alıyor.

PTT BANK 10 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ NEDİR, KİMLERE VERİLİR?

PTT Bank Eylül ayına özel nakit ihtiyacını karşılamak isteyenler için kefilsiz şartsız 10.000 TL'ye kadar kredi limitini başvuruyu açık hale getirdi. Bankanın emekliden talep ettiği tek şart maaş hesabını bankaya taşımak ve 3 yıl boyunca PTT Bankta kalma sözü vermek.

PTT-Aktif Bank işbirliği ile gerçekleştirilen acil nakit ihtiyacının sonlandıracak kredinin detayları da belli oldu. Hiçbir emeklinin şubeye gitmesine gerek kalmadan başvurusunu kolaylıkla iletilmesi mümkün hale getirildi.

PTT BANK 10 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

a690f99dadobestock-439408954.jpg

PTT Aktif Bank işbirliği ile sunulan 10.000 TL'ye kadar nakit kredi desteği düşük faizlerle oranlanarak Eylül ayına özel başvuruyu açık hale getirildi. 7/24 ihtiyaç kredisi başvuru alanı üzerinden iletilecek tüm talepler olumlu ya da olumsuz geri bildirim ile yanıtlanıyor. PTT 70.000 TL'ye kadar nakit kredi desteğini %3,19 faiz oranı ile banka müşterisine özel fırsat olarak duyurdu. Kredi başvurusunda bulunmak isteyenlerin bankada kayıtlı cep telefonu numarası üzerinden sms ile başvuru yapması gerekiyor.

PTT BANK 10 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ GERİ ÖDEME TABLOSU

PTT Bank 70.00 TL0'ye kadar kredi başvurusunda bulunmak isteyenlerin cep telefonunun mesaj kısmına PTT yazıp bir boşluk bırakması TC kimlik numarasını yazması ve 3050'ye sms ile göndermesi yeterli oluyor. PTT Bank 10.000 TL kredi tutarı masrafı aşağıdaki listeden incelenebilir:

-Kredi tutarı: 10.000 TL

-Kredi vade süresi: 36 ay

-Kredi faiz oranı: %3,19

-Kredi taksit tutarı: 527,95 TL

-Kredi tahsis ücreti: 55 TL