PTT'den emeklilere müjde: Ek ödeme ve ihtiyaç kredisi verilecek

Emekliye Aralık ayında bir müjdede PTT'den geldi. Başlatılan yeni kampanya kapsamında emekliye ek ödeme ve ihtiyaç kredisi verilecek.

PTT'den emeklilere müjde: Ek ödeme ve ihtiyaç kredisi verilecek

PTT'den emeklilere müjde: Ek ödeme ve ihtiyaç kredisi verilecek - 4A 4B 4C emeklisi için yeni bir müjdede PTT tarafından verildi. Emekliye aralık ayı kampanyaları devam ederken PTT'nin yeni kampanyası da oldukça beğeni toplayacak gibi görünüyor. Çünkü PTT tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre emekliye aralık ayı bitmeden hem ek ödeme verilecek hem de ihtiyaç kredisi ödenecek. Emekliler için başvuru detayları da netleşti. PTT ve Aktif Bank işbirliği ile yapılacak olan ödemenin tüm ayrıntıları haberimizde…

PTT'den emeklilere yönelik yepyeni bir kampanya daha geldi. SSK bağ-kur memur emeklisi EYT emeklisi olan 15 milyondan fazla vatandaş için PTT'nin yepyeni bir kampanyası daha başladı. Emekli maaşı alanlara Aktif Bank ve PTT işbirliği ile muhteşem bir ödeme desteği sağlanacak. Milyonlarca emekli vatandaş ödemeden yararlanmak için 31 Aralık 2023 tarihine kadar başvurularını tamamlayabilecek. Emekliler için yapılan yeni kampanyanın Tüm detayları da ortaya çıktı. Hem ihtiyaç kredisi hem de ek ödeme almak isteyen emekliler bu fırsatı sakın kaçırmasın.

ptt-den-emekliye-mujde-1.jpg

PTT'DEN EMEKLİYE 50.000 TL'YE KADAR KREDİ

PTT ve Aktif Bank işbirliği ile emekliye yönelik olarak sağlanan destekler devam ediyor. Yeni kampanyaya göre PTT'den emekliye yönelik 50.000 TL'lik 36 ay vadeli düşük faizli kredi fırsatı sunulacak. Yeni emekli kredisi kampanyası kapsamında 15 milyondan fazla vatandaş bütçelerine göre ödeme planı doğrultusunda kredi çekerek ödeme yapabilecek. Yeni PTT kredisi kampanyasının aktif Bank'tan da başvuruları kabul ediliyor. Emekliler hem PTT şubelerine giderek T.C kimlik kartları ile başvuru yapabilecek hem de Aktif Bank üzerinden online başvuru işlemlerini tamamlayabilecek.

EMEKLİYE PTT'DEN EK ÖDEMELER

Ayrıca emekliye yönelik tüm ek ödemelerde PTT aracılığıyla yapılıyor. Devletin sağladığı destek ödemelerinden faydalanan emekliler Özellikle aile destek paketi yardımı için PTT şubelerine giderek ödeme olabilecek. Aile Destek paketi almayan emekliler ise şartları taşımaları durumunda hala e-devlet üzerinden başvuru yaparak aile yardımı almaya hak kazanabilir. SSK bağ-kur memur emeklisi EYT emeklisi tüm emeklileri kapsayacak olan aile yardımı ödemesinin tek bir şartı bulunuyor. Hane içindeki kişi başına düşen gelirin Asgari ücretin üçte birinden az olması halinde emekliler başvuru yaparak aile destek ödemesi alabiliyor.

ptt-den-emekliye-mujde-2.jpg

31 ARALIK TARİHİNİ KAÇIRMAYIN

PTT'nin emekliye yönelik sunduğu destekler 31 Aralık 2023 tarihine kadar devam ediyor. Emekli maaşı alan vatandaşlar bu tarihe kadar başvuru işlemlerine PTT şube şubelerinden ya da aktif Bank'ın online internet bankacılığı üzerinden yaparak tamamlayabilir. Tüm emeklilere başlatılan bu kampanyada 31 Aralık Mesai bitimine kadar başvuru yapmak önemli.