SON 3 GÜN! Başvuru Yapan 4A 4B 4C Emeklisine 15.000 TL Ek Para Yatacak

SSK bağ-kur memur emeklisi için yeni güzel haber var. 4A 4B 4C emeklisi başvuru yapması durumunda 15.000 TL ek para alacak. Başvuru için son 3 gün.

SON 3 GÜN! Başvuru Yapan 4A 4B 4C Emeklisine 15.000 TL Ek Para Yatacak

Türkiye'deki milyonlarca emekli için beklenen müjdeler gelmeye devam ediyor. 4A 4B 4c emeklisi olup hala promosyon almayanlara o bankadan büyük kampanya geldi. Hemen başvuru yapanlara 15.000 TL'lik maaşa ek para tanımlanacak. Devletin sağladığı ödemelere ek olarak verilecek olan Maaş promosyonu için detaylar netleşti. Kampanyaya katılmak isteyen emekliler için başvurularda son derece kolay. Online olarak ya da şubelerden başvuru yaparak 3 gün içinde ödeme alabilirsiniz.

SSK ve bağ-kur emeklisine Ocak 2024 maaş zammı Geçtiğimiz günlerde güncellenmiş ve %49.5'e yükseltilmişti. Ek olarak en düşük emekli maaşını da 2.500 TL'lik seyyanen zam yapıldı ve 10.000 TL'ye yükseltildi. Emekliler zamlı maaşlarını Şubat ayında almaya başlarken bir yandan da ek kampanyalarla emeklinin yüzü gülüyor. Maaşlara yapılan zamlar sonrası bankalardan da önemli bir kampanya geldi. O banka 3 gün içinde emekli maaşını taşıyanlara tam 15.000 TL ek para veriyor. Şartlar ve detaylar belli oldu.

EMEKLİYE 15.000 TL'LİK EK PARA KAMPANYASI BAŞLADI

Emekli maaşı alan milyonlarca vatandaşa 15.000 TL'lik ek para kampanyası başladı. Türkiye Finans tarafından yapılan açıklamaya göre emekli maaş aradığına göre verilecek olan Ödeme için son 3 gün. Başvuru işlemlerini yapan 4A 4B 4c emeklisi takip eden 3 gün içinde ödeme almaya hak kazanacak.

10.000 TL ve üstü maaş alan tüm emekliler için geçerli olan kampanya kapsamında sadece 3 yıllığına emekli maaşınızı taşımak yetiyor. Ekstra bir şart ya da koşul aranmıyor.

emekli-ek-para-2.jpg

EMEKLİ MAAŞI TAŞIMA BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Emekli maaşını taşıyarak 15.000 TL'lik promosyon fırsatından faydalanmak isteyenler için başvuru işlemleri mobil bankacılıktan ve internet bankacılığından sadece dakikalar içinde yapılabiliyor. Türkiye Finans mobil uygulamasının telefonunuza yükledikten sonra yeni müşteri olmak istiyorum seçeneğine tıklayarak Hemen yeni hesabınızı oluşturabilirsiniz. Ardından da e-devlet üzerinden maaş aldığınız hesabı değiştirip Türkiye Finans hesabınızı seçebilirsiniz. Aynı şekilde internet bankacılığı üzerinden de başvuru yapmak mümkün.

Eğer dijital bankacılık hizmetlerini kullanmıyorsanız başvuru işlemlerini T.C kimlik kartı ile birlikte en yakın banka şubesinden de yapabilirsiniz.

PROMOSYON ÖDEMESİ 3 İŞ GÜNÜ İÇİNDE HESABA YATIYOR

Emekli promosyon kampanyası kapsamında ödeme alacak olanlara promosyon ödemeleri 3 iş günü içinde yatıyor. Yani bugün başvuru yapanlar 3 gün içinde 15.000 TL'lik ek parayı alabiliyor. Şubat ayında maaşı ve yapılacak olan ödemeler için başvurular hala devam ediyor.