SSK, Bağ-Kur Emeklisine Gece Yarısı Jesti! 31 Bin TL Maaşa Ek Ödeme Onaylandı

SSK ve Bağ-Kur’dan emekli olanlara büyük jest var. Gece yarısı duyurusuna göre emeklilere maaşa ek 31 Bin TL ödeme verilecek.

SSK, Bağ-Kur Emeklisine Gece Yarısı Jesti! 31 Bin TL Maaşa Ek Ödeme Onaylandı

SSK, Bağ-Kur Emeklisine Gece Yarısı Jesti! 31 Bin TL Maaşa Ek Ödeme Onaylandı!

Emekli temmuz zammı için geri sayım devam ediyor. Emekliler enflasyon zammı ve refah payı zammının yanı sıra Temmuz ayında seyyanen zam beklentisi içinde. Şu anda zam oranları kesinleşmedi ancak şimdiden temmuz zammı hesabı yapan bankalar arasında promosyon rekabeti hız kazandı. Hem kamu bankaları hem de özel bankalar emeklilere hazırladıkları iade promosyon tekliflerini duyurmaya devam ediyor. Peki Mayıs ayında hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor? Bankaların Mayıs 2024 emekli promosyon fırsatları ve şartları haberimizde…

Milyonlarca emekli bir yandan maaş zammını Beklerken bir yandan da promosyon kampanyalarını merakla takip ediyor. Temmuz zammı yaklaştıkça bankalarda promosyon listelerini güncelliyor. Bankaların promosyon paketleri kapsamında verilecek ödemeler şu anda 31.000'ye kadar dayanmış durumda. Peki hangi banka en yüksek promosyonu veriyor? Bankaların güncel emekli promosyon ücretleri ne kadar?

EMEKLİYE 31 BİN TL PROMOSYON PAKETİ

TGRT’den derlenen habere göre, Mayıs ayında emeklilere cazip promosyon teklifi Albaraka Türk Bankası'ndan geldi. Emekli maaşını 3 yıllığına bu bankaya taşıyan ve burada kalmayı tarif eden emeklilere net 16.000 TL promosyon ödemesi sağlanıyor. Tamamen karşılıksız ve geri ödemesiz olarak verilen promosyon desteğinin yanı sıra emekliler 15.000 TL'de vade farksız finansman olabiliyor. Böylece Albaraka Türk emekli paketi kapsamında toplam 31.000 TL'ye Varan emekli desteği veriyor.

MAYIS 2024 GÜNCEL EMEKLİ PROMOSYON FIRSATLARI

Emekli maaş promosyonu konusunda cazip teklifler sunan kamu bankaları ve özel bankalar var. En yüksek promosyon teklifi sunan bankalar şu şekilde:

Garanti BBVA: 10.000 TL ve üstü maaş alan ve bu maaşı Garanti Bankası'ndan 3 yıllığına almayı taahhüt eden emeklilere bankanın net promosyon teklifi 15.000 TL oldu. 31 Mayıs'a kadar geçerli kampanya için başvurular Garanti Bankası şubelerinden mobil bankacılık ve internet bankacılığı üzerinden yapılabilir.

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank: Emeklilere 3 devlet bankası tarafından 3 yıllık peşin ödeme taahhüdü ile 12.000 TL'ye kadar promosyon ücreti veriliyor. Dul ve yetim aylığı alanlar ise kamu bankalarından 5.000 TL promosyon alabiliyor.

Akbank: Akbank'ın yeni emekli maaş promosyonu teklifi ile belli oldu. 31 Mayıs'a kadar geçerli kampanya kapsamında Akbank, emekli maaşını 3 yıllığına Taşıyan müşterilerine 17.500 TL'ye Varan promosyon veriyor.