SSK, BAĞ-KUR, EYT'li Emekliye 24-25-26-27-28 Şubat'ta 1 MAAŞ EK İKRAMİYE Yatıyor

TBMM’den kararı çıktı emekliye müjde geldi. Emekli maaşı alan 17 milyon kişiye 24-25-26-27-28 Şubat'ta 1 maaş ek ikramiye yatacak.

SSK, BAĞ-KUR, EYT'li Emekliye 24-25-26-27-28 Şubat'ta 1 MAAŞ EK İKRAMİYE Yatıyor

SSK, BAĞ-KUR, EYT'li Emekliye 24-25-26-27-28 Şubat'ta 1 MAAŞ EK İKRAMİYE Yatıyor!

Milyonlarca emekli, Şubat ayı maaşlarını almaya başladı. Sosyal Güvenlik Kurumu Şubat 2024 emekli maaşı ödeme takvimini yayınlarken emekliler için bu aya özel ek ikramiye müjdesi de geldi. SSK bağ-kur memur emeklisi ve EYT emeklisi olanlara bir maaş ek ikramiye ödemesi bankalar tarafından yapılacak. 3 bankadan emekliye büyük fırsat duyuruldu. Emekli maaşını taşıyarak bu 3 bankadan almayı taahhüt edenlere 15.000 TL'ye Varan nakit destek var. 1 maaş ikramiye ile ilgili tüm detaylar haberimizde….

17 milyon kişiye 24-25-26-27-28 Şubat'ta ek ikramiye müjdesi geldi. SSK Bağ kur, memur emeklisi ve EYT emeklisi olan tüm emeklilere yeni fırsat açıklandı. Emekli maaşı alanlar Şubat ayı maaş ödemeleri bitmeden bir maaşta ek ikramiye almaya hak kazanacak. SSK ve bağ-kur emeklisi için duyurulan yeni fırsat 3 banka tarafından açıklandı. Milyonlarca emekli bu 3 bankaya başvuru yaparak Şubat ayında nakit ihtiyaçlarını karşılayabilecek. 15.000 TL'ye varanı ek ikramiye promosyon desteği olarak sağlanacak. 4A 4B 4c emeklisi için yeni promosyon fırsatları ve başvuru şartları netleşti. İşte emekliye özel yeni kampanyanın Tüm detayları…

emekli-ek-ikramiye-1.jpg

EMEKLİ MAAŞI ALANLARA ŞUBAT AYI SONUNA KADAR EK MAAŞ ÖDEMESİ

Türkiye'deki emekli vatandaş sayısı EYT yasasının da çıkması ile birlikte 17 milyona yaklaştı. Milyonlarca emekli şimdi hükümetin verdiği maaş ve destek ödemelerinin yanı sıra bankaların promosyon fırsatlarını da takip ediyor. SSK bağ-kur memur emeklisi ve EYT emeklisi için bankalarda da birçok kampanya ve avantaj bulunuyor. Şubat ayı sonuna kadar emekli maaşı alanlara bir maaş ikramiye gibi ek ödeme fırsatı da var. Özellikle 3 bankanın yeni promosyonları resmen ikramiye niteliğinde oldu.

ŞUBAT AYINDA EMEKLİYE EN YÜKSEK PROMOSYON VEREN BANKALAR

Milyonlarca emekli vatandaş Şubat ayında emekli maaşı ödeme tarihlerini takip ederken sosyal güvenlik kurumundan beklenen açıklama gelmişti. Emekli Şubat ayı maaş ödemeleri 15 Şubat tarihinde başladı 28 Şubat'a kadar da devam edecek. 17 milyon emeklinin ödemeleri Bir Yandan tamamlanırken Bir yandan da bankalardan oldukça cazip promosyon teklifleri geldi. Emekliler 3 bankaya maaşlarını taşımaları durumunda 15.000 TL'lik nakit promosyon alacak.

Şubat ayında emekliye en yüksek promosyon veren bankalar ise ING Bank, Akbank ve Türkiye finans oldu. Türkiye Finans 15.000 TL net promosyon verirken ING Bank 10.000 TL'ye ek 5.000 TL'de fatura ödeme talimatı promosyonu veriyor. Akbank internet 10.000 ve 2000 TL de chip para hediyesi ile 12.000 TL'lik promosyon ödemesi yapıyor.

emekli-ek-ikramiye-2.jpg

EMEKLİYE 1 MAAŞ İKRAMİYE KAMPANYASI AY SONUNA KADAR SÜRECEK

SSK ve bağ-kur emeklisi için sunulan 1 maaş ikramiye kampanyası ay sonuna kadar geçerli olacak. İkramiye ödemesi almak isteyen emekliler maaşlarımız seçtikleri bankalardan birine taşıyabilecek. Bankaların tek şartı 3 yıllığına maaş dahili vermek. Aynı zamanda ek şartlarda arayan bankalarda ek ödeme fırsatları da var. Yine bankalar emekli promosyon kampanyalarına emekli müşterilerine özel düşük faizli kredi, faizsiz nakit avans ve daha birçok ayrıcalık sunmaya devam ediyor. Kampanyaları değerlendirmek isteyenler Şubat ayı sonuna kadar başvuru işlemlerini yapabilir.