SSK, Bağ-Kur, EYT'li emekliye bu sabah duyuru yapıldı! Tahsis no sonuna göre 22-23-24 Kasım'da en az 8500 TL ek ödeme

Milyonlarca emekliye bu sabah duyuru yapıldı. SSK bağ-kur EYT'li emekli olmak fark etmiyor. Emekli tahsis numarası sonuna göre 22 23 24 Kasım'da en az 8.500 TL Ek ödeme var.

SSK, Bağ-Kur, EYT'li emekliye bu sabah duyuru yapıldı! Tahsis no sonuna göre 22-23-24 Kasım'da en az 8500 TL ek ödeme

16 milyonu aşkın emekli vatandaş için Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından Sabah saatlerinde açıklama yapıldı. Kasım ayı emekli maaşı ödeme takvimi belli oldu. Milyonlarca emekliye hem maaş ödemeleri yatacak hem de ek ödemeler hesapları aktarılacak. Emeklinin IBAN numarasına yatacak ödemeler tahsis numarası sonuna göre yapılacak. 22 23 24 Kasım'da emekliye ek ödeme ve emekli maaşı ödeme takvimi detayları haberimizde…

Kasım ayı emekli maaşı ödeme takvimi milyonlarca emeklinin gündeminde. Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından da beklenen açıklama nihayet yapıldı. Emekliye kasım ayı maaş ödemeleri başladı. SSK bağ-kur EYT emeklisi farklı tarihlerde maaş alıyor. Emekli tahsis numarasına göre 22 23 24 Kasım'da emeklinin IBAN numarası adeta dolup taşıyacak. Hem kasım ayı maaş ödemeleri hem de Emekliye promosyon ödemeleri hesaplara aktarılacak. Peki Kasımda Emekliye ne kadar ödeme var? Emekli maaşları ne zaman yatacak?

emekli-promosyonu-1.jpg

KASIM AYI EMEKLİ MAAŞI ÖDEME TARİHLERİ AÇIKLANDI

Milyonlarca emeklinin merakla araştırdığı Kasım ayı emekli maaşı ödeme tarihleri Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından açıklandı. Yapılan açıklamaya göre Emekli sandığı emeklileri için ödemeler 15 Kasım'da tamamlandı. SSK ve bağ-kur emeklisi için ise ödemeler hala devam ediyor. 17 Kasım'da başlayan maaş ödemeleri 28 Kasım’da tamamlanacak. Emekli tahsis numarasına göre farklı tarihlerde ödeme yapılacak. SGK Kasım emekli maaşı ödeme takvimine sosyal güvenlik kurumunun resmi internet sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

EMEKLİYE 8.500 TL'DEN BAŞLAYAN EK ÖDEME VAR

Kasım ayında emekliye sürpriz ödemeler de var. SSK bağ-kur memur emeklisi ve EYT emeklisi için bankalarda devreye girdi. Kasım ayı sonuna kadar bankalardan emekli maaşı alanlara ek ödemede veriliyor. Bankadan bankaya değişiklik gösteren emekli promosyon ödemeleri 8500 TL ile 12.000 TL arasında değişiyor. Emekli promosyonu alabilmek için öncelikle yüksek promosyon veren bir bankayı seçmek gerekiyor. Şu anda en yüksek promosyon özel bankalarda. Özel bankalarda Bu rakamlar 12.000 TL'ye kadar yükselirken kamu bankaları ise 3.000 TL ile 5000 TL arasında ödeme yapıyor.

emekli-promosyonu-2.jpg

EMEKLİ PROMOSYONUNA ZAM BEKLENİYOR

Diğer yandan emekli promosyon ücretlerine de önemli bir artış bekleniyor. Ocak 2024 emekli zammı tartışmaları devam ederken zam sonrası promosyonlarda artacak. Emekli promosyon ödemelerinde en az artışın 5000 TL seviyelerinde olacağı tahmin ediliyor. Yılbaşından itibaren emekli maaşlarına yüzde 50 oranında zam beklenirken promosyonlarında 15.000 TL'ye kadar yükselmesi öngörülüyor.