SSK, BAĞ-KUR ve 4C emeklisine talih kuşu kondu! Hafta sonu maaşa ek 13.550 TL ödeme

SSK bağ-kur ve memur emeklisinin başına talih kuşu kondu. Emekli maaşına ek 13.550 TL'lik ödeme hafta sonu sürprizi oldu.

SSK, BAĞ-KUR ve 4C emeklisine talih kuşu kondu! Hafta sonu maaşa ek 13.550 TL ödeme

SSK bağ-kur ve 4c emeklisi için hafta sonu sürprizi saat 19.30'da duyuruldu. Emekliye yönelik yepyeni bir kampanya başladı. Kurban bayramına sayılı günler kala bayram ikramiyesi alacak olan emekliler Bir de bankalardan gelen ek ikramiye fırsatı ile sevinecek. Öyle ki bankalar emekliye yönelik ek ikramiye ödemelerini arttırdı ortalama 13.550 TL'ye kadar ödeme fırsatları duyuruldu. Tüm emekliler başvuru yapmak şartıyla bankalardan bu ödemeleri alacak, geri ödeme yapmayacak. İşte emekliye talih kuşu gibi gelen Müjdeli Haber ve detaylar…

16 MİLYON EMEKLİ İÇİN BAYRAM SÜRPRİZİ

Türkiye'de EYT yasasının çıkması ile birlikte emekli kişi sayısı 16 milyona kadar ulaşmış durumda. Artık emekliler Türkiye'nin en büyük sosyal grubunu da oluşturuyor. Özellikle Seçim döneminde emeklinin refah düzeyi sandıkta da kendini gösteriyor. 31 Mart yerel seçimlerinde ilave zaman beklentisi karşılanmayan emekliler Sandığa gitmeyerek tepki vermişti. Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi emeklinin gönlünü almak isteyen hükümet hem emekli maaşı ödemelerini hem de emekli bayram ikramiyesi ödemelerini öne çekti. Haziran ayının ilk yarısında maaş ve ikramiye ödemeleri tamamlanacak. Emekliye Bir de sürpriz haber bankalardan geldi.

BAYRAM İKRAMİYESİ 13.550 TL OLDU

Bankalar, Bayram öncesinde emeklilere ödedikleri Maaş promosyonu fırsatlarını yükseltti. Öyle ki emekli maaş promosyon ücretleri ikramiye gibi oldu. Şu anda kamu bankalarında ve özel bankalarda devam eden birçok fırsat var. Kamu bankaları 8000 TL ile 12.000 TL arasında özel bankalar ise 13.550 TL ile 18.000 TL arasında promosyon ödemesi yapıyor. Bankaların güncel promosyonları için resmi internet sitelerini ziyaret edebilir yeni promosyon miktarları ile ilgili daha detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

BAŞVURULAR ŞUBESİZ YAPILABİLİYOR

Bankalar aynı zamanda emeklinin başvuru işlemlerini kolaylaştırmak amacıyla şubesiz başvuruları da izin veriyor. Emekliler artık banka şubesine gitmeden seçtikleri bankanın dijital bankacılık hizmetleri aracılığı ile kolay başvuru yaparak Maaş promosyonu alabiliyor. Yani sadece dakikalar içinde emekli promosyon ücretleri emeklinin IBAN numarasını aktarılıyor. Promosyon kampanyalarını değerlendirmek ve bayram öncesi geri ödemesiz nakit destek almak isteyenler vakit kaybetmeden başvurularını yapabilir. Emekli promosyonu ücretleri 3 iş günü içinde hesaba geçiyor.