SSK ve Bağ-Kur Emeklilerine Müjde! Salı Çarşamba EK İKRAMİYE JESTİ Hesaplara Yatıyor

Emeklilere promosyon zammı son dakika… Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı sonrası bankalar arası rekabet kızıştı…

SSK ve Bağ-Kur Emeklilerine Müjde! Salı Çarşamba EK İKRAMİYE JESTİ Hesaplara Yatıyor

Emeklilere hükümetin verdiği ödeme ve desteklerin yanı sıra bankalardan da sürpriz kampanyalar gelmeye devam ediyor. SSK, Bağ-Kur, 4C ve EYT emeklisi için Cumhurbaşkanı seçimden önce sürpriz haberi açıklamıştı. Hükümet ve bankalar arasında yapılan anlaşma gereğince emeklilere ek ödeme yatıyordu. Bu rakam Cumhurbaşkanı kararı ile arttı. Kamu bankalarında promosyon miktarı artık 8 bin TL ile 12 bin TL arasına yükselirken özel bankalarda ise rakam 18 bin TL’ye kadar çıktı. Peki hangi banka ne kadar ek ödeme veriyor? Emekliye bankaların yeni promosyon ücretleri ve detaylar haberimizde…

Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim öncesinde bir açıklamada bulunmuş, kamu bankaları tarafından verilen maaş promosyonu ödemelerine zam geldiğini açıklamıştı. Bankalar, artık emekli maaşını taşıyan müşterilerine 8 bin TL ile 18 bin TL arasında promosyon ödemesi yapıyor. Promosyon kampanyaları kapsamında en yüksek promosyon veren bankayı seçmek isteyen emekliler ise detayları araştırıyor. Peki hangi banka ne kadar promosyon veriyor? Emekliye en yüksek promosyon veren bankalar hangileri? İşte emekli promosyon ücretleri ve alma şartları…

ssk-ve-bag-kur-emeklilerine-mujde-sali-carsamba-ek-ikramiye-jesti-hesaplara-yatiyor-1.jpg

EMEKLİLERE YÜKSEK PROMOSYON TEKLİFLERİ SUNAN BANKALAR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın emeklilere yönelik promosyon açıklamasının ardından, Türkiye'deki bankalar emekli müşterilerine daha cazip promosyonlar sunmaya başladı. Kamu ve özel bankalar, emekli maaşlarını kendi bünyelerine çekmek için promosyon tutarlarını artırdı. İşte banka banka promosyon detayları:

Ziraat Bankası maaş aralığına göre 12.000 TL'ye kadar promosyon sunarken,

Halkbank 8.000 ile 12.000 TL arasında değişen promosyonlar öneriyor.

Vakıfbank ise 5.000'den 12.000 TL'ye kadar çeşitlilik gösteren promosyonlarla emeklilere hitap ediyor.

Denizbank ve İş Bankası da 12.000 TL'ye kadar nakit promosyon fırsatı sunuyor.

Türkiye Finans dikkat çeken 14.500 TL'ye kadar promosyon teklifi ile öne çıkıyor.

Fibabanka, emekli maaş tutarına göre 12.000 TL'ye kadar promosyon sunuyor.

Garanti BBVA, 15.000 TL'ye kadar promosyonla rekabette iddialı.

QNB Finansbank, 16.200 TL'ye varan emeklilik ödülü ile piyasada güçlü bir konumda.

Akbank, 17.500 TL'ye kadar ödül fırsatları ile emeklilerin dikkatini çekiyor.

Yapı Kredi, 18.000 TL'ye kadar olan en yüksek promosyonu sunarak piyasadaki liderliğini ilan ediyor.

ssk-ve-bag-kur-emeklilerine-mujde-sali-carsamba-ek-ikramiye-jesti-hesaplara-yatiyor-2.jpg

EMEKLİLERE NASIL FAYDA SAĞLAR?

Promosyon ücretleri artık emekliler için bir ek gelir haline dönüştü. Milyonlarca emekli, maaşlarını 3 yıllığına seçtikleri bankalara taşıyarak promosyon desteğinden faydalanabildikleri gibi bankaların sunduğu ekstra avantajları da değerlendirebiliyor. Bankalar emekliye özel bir çok destek paketi hazırlıyor. Bunlar arasında düşük faizli kredi kampanyaları, ücretsiz havale ve EFT, faizsiz nakit avans gibi avantajlar bulunuyor. Emekli maaşını taşıyan ve 3 yıllığına o bankada kalmayı seçen emekliler bu ayrıcalıkların hepsine sahip oluyor.

ssk-ve-bag-kur-emeklilerine-mujde-sali-carsamba-ek-ikramiye-jesti-hesaplara-yatiyor-3.jpg

BANKA DEĞİŞİKLİĞİ VE PROMOSYONLAR

Emekliler ilk kez bir bankayı seçerek promosyon alabilecekleri gibi promosyon süresi dolmadan da başka bankaya geçebiliyor. Ancak bunun için kalan süreyi kapsayan promosyon miktarını bankaya iade etmek gerekiyor. Bu şartı karşılayan emekliler, yeni ve daha yüksek promosyon imkanından yararlanabilir. Bankaların sunduğu promosyon fırsatları Nisan ayı için geçerli. 30 Nisan’a kadar başvuru yapmak şartıyla promosyon fırsatlarını siz de yakalayabilirsiniz.