SSK ve Bağ-Kur emeklisi Pazar sabahına keyifle uyanacak! Yarın 10.00’da IBAN'a ödeme var

7500 TL ve üstü maaş alan emeklilere pazar müjdesi Şimdi geldi. Yarın 10.00'da emeklinin IBAN numarasına ödeme var.

SSK ve Bağ-Kur emeklisi Pazar sabahına keyifle uyanacak! Yarın 10.00’da IBAN'a ödeme var

SSK ve Bağ-Kur emeklisi Pazar sabahına keyifle uyanacak! Yarın 10.00’da IBAN'a ödeme var - Emekli maaşı 7500 ve üstü olan emekliler için kampanyalar bitmiyor. Bankalar hafta sonu demeden emeklilere sürpriz ödeme fırsatlarını duyurmaya devam ediyor. Bu haftanın özel duyurusu ise Yapı Kredi Bankası'ndan geldi. Emekliler bu haberle pazar sabahına bomba gibi uyanacak. Yapı Kredi bankası bugün başvuru yapan emeklilere Yarın 10’dan itibaren 9900 TL'lik ödeme desteği sunacak. Emekli maaşı alanları coşturacak yepyeni bir kampanyaya imza atan Yapı Kredi Bankası, SSK Bağ koruma memur emeklisi EYT emeklisi olan herkese kapılarını açıyor.

Yapı Kredi Bankası Aralık ayının son emekli promosyonu kampanyasının detaylarını açıkladı. Milyonlarca emekli için özel promosyon fırsatları sağlayan banka, 31 Aralık 2023 tarihine kadar başvuru yapanlara büyük bir Jest yapacak. Yapı Kredi Bankası'nın yeni kampanyasında emekliye 9900 TL'lik nakit ödeme desteği verilecek. Üstelik 7/24 başvuru imkanı ile verilecek olan ödeme pazar günü bile hesaplara geçecek. SSK bağ-kuru memur emeklisi EYT emeklisi milyonlarca vatandaş için Yapı Kredi Bankası'nın yeni kampanyası ile ilgili detaylar haberimizde…

emekli-pazar-surprizi-1.jpg

YAPI KREDİ ARALIK AYI PROMOSYON KAMPANYASI

Yapı Kredi Bankası'nın resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamaya göre aralık ayı promosyon ücretleri 31 Aralık tarihine kadar geçerli olacak. SSK bağ-kur memur emeklisi EYT ve emeklisi olan tüm emeklilere kapılarını açan Yapı Kredi Bankası, Emekli maaşı alan ve belirlenen tarih aralığında başvuru yapanlara net 9.900 TL promosyon fırsatı sunuyor. Emeklilik paketi kampanyası kapsamında yüksek promosyon desteği sağlayan Yapı Kredi Bankası'nın ödemesi maaş aralığına göre farklılık gösteriyor. Ancak 7500 TL ve üstü maaş alan emeklilerin tamamı kampanyaya katılım gösterebiliyor.

YAPI KREDİ PROMOSYON BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Yapı Kredi emekli promosyon başvurusu ise kolaylıkla online ortamda yapılabiliyor. Yapı Kredi'nin mobil bankacılık ve internet bankacılığı hizmetlerinin yanı sıra başvurular için şubelerde yetkilendirildi. Emeklilerin başvuru yapmak için sadece 3 yıllık maaş taahhütü vermeleri yeterli oluyor ekstra bir şart aranmıyor.

emekli-pazar-surprizi-2.jpg

YAPI KREDİ EMEKLİLİK PAKETİ KAPSAMI GENİŞLİYOR

Diğer yandan Yapı Kredi Bankası'nın sunduğu emeklilik paketinin kapsamı da genişliyor. Emekliler için cazip fırsatları sunan Yapı Kredi Bankası'nda emekli maaşını taşıyarak 3 yıllığına taahhüt veren emeklilere ek olarak düşük faizli emekli kredisi fırsatları da sunuluyor. 15 milyon emeklinin tamamına kapılarını açan Yapı Kredi Bankası 31 Aralık Mesai bitimine kadar başvuruları kabul ediyor. Başvuru işlemlerini o tarihe kadar tamamlayan emekliler ödeme fırsatını değerlendirebilir.