SSK ve Bağ-Kur Emeklisine TBMM Onayı ile Müjdeler Verildi! 23-24 Şubat'ta IBAN'a En Az 10.000 TL İkramiye

SSK ve Bağ-Kur emeklisine, TBMM’den müjdeler geldi. Emeklinin IBAN numarasına 23-24 Şubat'ta en az 10.000 TL'lik ikramiye yatacak.

SSK ve Bağ-Kur Emeklisine TBMM Onayı ile Müjdeler Verildi! 23-24 Şubat'ta IBAN'a En Az 10.000 TL İkramiye

SSK ve Bağ-Kur Emeklisine TBMM Onayı ile Müjdeler Verildi! 23-24 Şubat'ta IBAN'a En Az 10.000 TL İkramiye!

SSK ve bağ-kur emeklisi milyonlarca vatandaşa TBMM müjdeleri Şubat ayı sonuna doğru da devam ediyor. Emekli maaşı alanlar için Meclis Yeni kararlar aldı. Cumhurbaşkanı talimatı ile iki bakanlık harekete geçerken emekliye en az 10.000 TL'lik ikramiye müjdesi geldi. SSK ve bağ-kur emeklisine Şubat ayı bitmeden 10.000 TL'lik ek ikramiye ödemesi yapılacak. Peki emekliye ilave ikramiye ne zaman yatacak? SSK ve bağ-kur emeklisi ne zaman ikramiye ödemesi alacak?

Milyonlarca emekli vatandaş 2024 yılında yüksek maaşı alma sevincini Yaşarken bir yandan da ikramiye mutluluğunu yaşıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yılın kabine toplantısında emekliler için çok Sevindirici açıklamalar yapmış 2024 yılında emekli yılı olarak ilan etmişti. Emekliye bu müjdenin yanı sıra yeni haberlerde gelmeye devam ediyor. Emekliler için yeni yılda çok özel fırsatlar peş peşe duyuruldu. Şimdi de bir müjde daha geldiği nokta emekli maaşı alanlara ilave ikramiye ödenecek. 23 24 Şubat'ta emeklinin IBAN numarasına 10.000 TL Ek ikramiye yatacak. Emekliler bu sürpriz ödemeyi kaçırmak istemiyorsa hemen başvurusunu yapsın.

emekli-ikramiye-odeme-1.jpg

MAAŞTAN HARİÇ EN AZ 10.000 TL’LİK İLAVE ÖDEME

17 milyondan fazla emekli vatandaş için maaş zammı Ocak ayında belli olmuştu. SSK bağ-kur 4C ve EYT emeklisine eşit bir oranda zam yapılırken Maaşlar yüzde 49.25 arttırıldı. Buna ek olarak emeklilere yeni sürprizlerde açıklandı. Tavan emekli maaşı 10.000 TL'ye yükseltilirken emeklilere verilen ek ödeme fırsatlarına da rekor zamlar yapıldı.

Bankalar Artık yeni zamlı maaşlarını alan emeklileri cazip güçleri olarak görüyor ve yüksek promosyon fırsatları ile kendine çekmeye çalışıyor. Emekli maaşı alan milyonlarca vatandaşa özel bankalar ve kamu bankaları tarafından sunulan promosyon ücretlerinde rekor artışlar yaşandı. En düşük emekli maaşının 10.000 TL olması ile birlikte bankalarda emekli promosyonlarını 10.000 TL'den başlattı. Emekliler Şubat ayı bitmeden özel bankalara başvuru yaparak en az 10.000 TL ilave ikramiye alabilecek.

emekli-ikramiye-odeme-2.jpg

EMEKLİYE ÖZEL YENİ FIRSATLAR VAR

Bankaların emekli promosyonlarının yükselmesinin yanında emekliye Özel Yeni fırsatları da çeşitlendi. Emekli maaşını seçtikleri bankaya Taşıyan emekliler ekstra özel avantajlar da yakalayacak. Bunlardan bir tanesi de emeklilere verilecek düşük faizli kredi desteği oldu hatta emekli maaşı alanlar maaşlarını taşıyarak düşük faizli 50.000 TL'ye kadar 36 ay vadeli Kredi kullanabiliyor.

emekli-ikramiye-odeme-3.jpg

ŞUBAT AYI SONUNA KADAR EMEKLİ MAAŞI ÖDEMELERİ SÜRÜYOR

Artık şubat ayının bitmesine Kısa bir süre kala emekli maaşları da ödenmeye devam ediyor. Şubat ayında emekliler zamlı maaşlarına ilk kez eksiksiz alacak. Geçtiğimiz ay ilave zam yetişmediği için zam farkı ödemeleri 6-7 Şubat tarihlerine kalmıştı. SGK'dan açıklanan şubat ayı emekli maaşı ödeme takvimi şöyle:

SSK emeklisi olanların emekli tahsis numarasına göre maaşlarını alacakları tarihler şu şekilde:

Tahsis Numarası Son Rakamı 9 Olanlar: Ayın 17'sinde

Tahsis Numarası Son Rakamı 7 Olanlar: Ayın 18'inde

Tahsis Numarası Son Rakamı 5 Olanlar: Ayın 19'unda

Tahsis Numarası Son Rakamı 3 Olanlar: Ayın 20'sinde

Tahsis Numarası Son Rakamı 1 Olanlar: Ayın 21'inde

Tahsis Numarası Son Rakamı 8 Olanlar: Ayın 22'sinde

Tahsis Numarası Son Rakamı 6 Olanlar: Ayın 23'ünde

Tahsis Numarası Son Rakamı 4 Olanlar: Ayın 24'ünde

Tahsis Numarası Son Rakamı 2 Olanlar: Ayın 25'inde

Tahsis Numarası Son Rakamı 0 Olanlar: Ayın 26'sında

Emekli tahsis numarasına göre bağ-kur emeklisi emekli maaşı ödeme tarihleri

Bağ-kur emeklileri emekli tahsis numarasına göre şu tarihlerde ödeme alacak:

Tahsis Numarası Son Rakamı 9, 7 ve 5 Olanlar: Ayın 25'inde

Tahsis Numarası Son Rakamı 3 ve 1 Olanlar: Ayın 26'sında

Tahsis Numarası Son Rakamı 8, 6 ve 4 Olanlar: Ayın 27'sinde

Tahsis Numarası Son Rakamı 2 ve 0 Olanlar: Ayın 28'inde

Emekli sandığı emeklilerine zamlı maaş ödemeleri yapıldı. Memur emeklileri 15 Şubat'ta maaşlarını aldı.