SSK ve Bağ-Kur'dan 11.000, 12.300. 13.000 TL Maaş Alan Emeklilere 12.000 TL EK PARA Onaylandı

SSK ve bağ-kur emeklisine yeni müjde var. Maaş aralığına göre ek para ödemesi yapılacak. 12.000 TL'ye kadar ek para onaylandı.

SSK ve Bağ-Kur'dan 11.000, 12.300. 13.000 TL Maaş Alan Emeklilere 12.000 TL EK PARA Onaylandı

Emekliler yeni yılda yeni sürprizlerle buluşmaya devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2024 yılının ilk kabine toplantısının ardından millete sesleniş konuşmasını yapmış ve 2024 yılı için emekli yılı tanımlamasını kullanmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu açıklaması ile birlikte emeklilerin bu yıldan beklentileri de arttı. Peş peşe güzel müjdeler emekliye duyurulmaya başlandı. SSK bağ-kur memur emeklisi EYT emeklisi 17 milyon vatandaş için yeni sürprizler yolda. Son dakika açıklaması ile emekliye ek para onayı da verildi. Milyonlarca emekli devletten aldığı ödemelerin yanı sıra bankalara başvuru yaparak tamamen karşılıksız ve geri ödemesiz ek para alabilecek. Emekliye yeni müjdenin tüm detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.

emekli-maasina-ek-odeme-1.jpg

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN EMEKLİYE MÜJDELER GELMEYE BAŞLADI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan emekli yılında emekliye müjdeler gelmeye başladı. Bu yıl emekliler için birçok düzenlemenin yapılması beklenirken ilk haber bayram ikramiyesi için oldu. Emekli Bayram ikramiyesine yapılan artış belli oldu. Geçtiğimiz yıl 2000 TL olarak ödenen bayram ikramiyesi yüzde 50'lik bir zammın ardından 3.000 TL'ye yükseldi. Ramazan ve Kurban Bayramı öncesinde emeklilere toplam 6.000 TL'lik bayram ikramiyesi ödemesi gerçekleşecek.

emekli-maasina-ek-odeme-2.jpg

SEÇİM ÖNCESİ SEYYANEN ZAM BEKLENTİSİ YÜKSEK

Emekli maaşı alanlar için seçim öncesi seyyanen zam beklentisi de yüksek. Hatta Sosyal Güvenlik uzmanları 10 Mart tarihini işaret ediyor. Sosyal Güvenlik uzmanlarına göre Mart ayında emekli maaşlarına en az 4000 TL'lik bir ilave zam yapılacak. Buna ek olarak 10.000 TL olan en düşük emekli maaşının da 12.000 TL'ye yükseltilmesi gündemde nokta yani emekliler Mart ayında da peş peşe müjdelerle sevinecek.

emekli-maasina-ek-odeme-3.jpg

EMEKLİYE 12.000 TL'LİK EK PARA DA ONAYLANDI

4A 4B 4C emeklisi için sürprizlerin ardı arkası da kesilmiyor. Diğer bir güzel haber ise bankalardan geldi. Şubat ayında emekli maaşlarının zamlı olarak yatmaya başlamasıyla birlikte bankalarda emekliye verilen promosyon tutarları da yükseliyor. Yeni müjdelerden biri Akbank'tan duyuruldu. Akbank'ın emekli promosyon miktarı artık 10.000 TL maaş alan emekliye 10.000 TL promosyon olarak değişti. Üstelik Akbank’ın emekli müşterileri için sadece bu sürprizle sınırlı kalmadı. Ek olarak Akbank tarafından kredi kartı kullanan emeklilere 2000 TL chip para sağlanacak.

Böylece emekli maaşını Akbank'a Taşıyan 3 yıllık taahhüt veren emeklilere 10.000 TL promosyon desteği ve kredi kartı kullanımını da dahil etmeleri durumunda 2.000 TL chip para hediyesi sağlanacak. Akbank kampanyasında toplam promosyon 12.000 TL olmuş olacak.

EMEKLİLER İÇİN SON BAŞVURU TARİHİ 29 ŞUBAT

Emekli maaşı alanlara promosyon ödemesi için son başvuru tarihi de belli oldu. En geç 29 Şubat tarihine kadar maaşını Akbank'a Taşıyan emeklilere ödeme verilecek. Maaş taşıma başvuruları için Akbank'ın mobil bankacılık ve internet bankacılığı kanallarının yanında şubelerinden de faydalanabilirsiniz Akbank tarafından sağlanacak olan bu özel promosyon desteğinden 4A 4B 4C fark etmeden tüm emekliler yararlanabilecek.