Emekliye TBMM MÜJDESİ! Pazartesi 08.30'da 12.000 Lira EK PARA Hesaplarda

SSK ve Bağ-Kur emeklisine yeni ek para sürprizi TBMM’den geldi. Pazartesi saat 08.30’da IBAN’a en az 12 bin Lira ek ödeme yatacak.

Emekliye TBMM MÜJDESİ! Pazartesi 08.30'da 12.000 Lira EK PARA Hesaplarda

SSK ve Bağ-Kur’lu Emekliye TBMM MÜJDESİ! Pazartesi 08.30'da 12.000 Lira EK PARA Hesaplarda - SSK ve BAĞ-KUR’dan emekli olup maaş alan milyonlarca vatandaşa son dakika haberi var. Emekli için yeni ek para müjdesi TBMM’den çıktı. Emekli maaşı alanlara Pazartesi 08.30 itibarıyla en az 12.000 TL'lik ek ödeme yapacak. Emekliler başvuru yapmak koşulu ile karşılıksız ve geri ödemesiz olarak ek para alma şansına sahip olacak. TBMM onayıyla verilecek olan yeni ek para Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank tarafından finanse edilecek. Nisan ayı bitmeden başvurusunu yapan emeklilere 3 iş günü içinde ödemeler aktarılıyor. Emekliye yeni ek ödeme miktarı ve detaylı bilgilere haberimizin devamından ulaşabilirsiniz…

Emekli maaşı alan 16 milyondan fazla Vatandaş ne yazık ki geçim sıkıntısı yaşamaya ve açlık sınırının altında Maaş almaya devam ediyor. Her ne kadar ek zam beklentileri olsa da emeklinin zam umudu Temmuz’a kaldı. Hem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan hem de Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işık Handan bu yönde açıklamalar geldi. Bu durumda da emekliler ek gelir elde edebilmek amacıyla banka promosyonu fırsatlarını araştırmaya başladı. Seçim öncesi 3 devlet Bankası'ndan emekliye sürpriz promosyon güncellemesi gelmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı üzerine emekli vatandaşlara ek para fırsatı sunan Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank nisan ayı sonuna kadar ödemelerini sürdürüyor. TBMM onayıyla verilecek ek ödeme miktarı 12.000 TL'ye ulaştı. Emekliler başvuru yapmak şartıyla tamamen karşılıksız ve geri ödemesiz tek para alma şansına sahip oluyor. Emekliye ek ödeme fırsatları ile ilgili yeni bilgiler haberimizde…

ssk-ve-bag-kurlu-emekliye-tbmm-mujdesi-pazartesi-08-30da-12-000-lira-ek-para-hesaplarda-1.jpg

DEVLET BANKALARI EMEKLİ İÇİN DEVREYE GİRDİ

Emekliler için devlet bankaları devreye girdi. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank'tan emekli maaşı alan müşterilerine özel promosyon fırsatları açıklandı. Başka bankalardan emekli maaşı alan ve maaşını devlet bankalarına Taşıyan emekliler için 12.000 TL'yi bulan ek ödeme fırsatı var. TBMM onayıyla verilecek olan ek para emekli maaşınızı 3 yıllığına devlet bankalarından birine taşımanız halinde hemen sunuluyor.

ssk-ve-bag-kurlu-emekliye-tbmm-mujdesi-pazartesi-08-30da-12-000-lira-ek-para-hesaplarda-2.jpg

EN AZ TL EN FAZLA 12.000 TL ÖDENİYOR

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank seçim öncesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı üzerine Harekete geçmiş ve emekliler için promosyon imkanlarını güncellemişti. 3 kamu Bankası tarafından emekliye yönelik sağlanan Maaş promosyonu fırsatlarında alt limit 8 bin TL'ye üst limit ise 12.000 TL'ye yükseldi. Maaş alan emekliler başka bankalarda olan maaşlarını devlet bankalarına taşıyarak bu ödeme fırsatlarından yararlanabiliyor.

ssk-ve-bag-kurlu-emekliye-tbmm-mujdesi-pazartesi-08-30da-12-000-lira-ek-para-hesaplarda-3.jpg

SON 3 GÜN KALDI

SSK bağ-kur emekli sandığı emeklisi olmak hiç fark etmiyor. Sadece nisan ayı bitmeden emekli maaşınızı taşımanız ve promosyon fırsatını yakalamanız gerekiyor. Maaş taşıma başvuruları ise hem şubelerden hem de mobil bankacılık ve internet bankacılığı üzerinden yapılabiliyor. Dakikalar içinde gerçekleştirilen başvurular sonucunda emeklilere ek ödeme 3 iş günü içinde yeni IBAN numaralarından yatırılıyor.

ssk-ve-bag-kurlu-emekliye-tbmm-mujdesi-pazartesi-08-30da-12-000-lira-ek-para-hesaplarda-4.jpg

EMEKLİ KREDİSİNDE YENİ DÖNEM BAŞLADI

Ayrıca devlet bankaları sadece promosyon miktarlarını güncellemekle kalmadı. Aynı zamanda emekli kredisi konusunda da kamu bankalarında yeni bir dönem başladı. Nakit paraya sıkışan emekli kredisi ihtiyacı olan milyonlarca emekli vatandaş devlet bankalarının kapısını çalmak şartı ile 50.000 TL'ye kadar 36 ay vadeli ve düşük faizli kredi desteği alabiliyor. Emekli kredisi kampanyasında Tek şart maaşınızı kamu bankalarına taşımak oluyor. Bunun dışında bir ek koşul aranmadan hızlı Kredi seçeneği sağlanıyor.