TC KİMLİK Numarasını SMS atmak yetiyor! 30-50 bin TL ACİL ihtiyaç kredisi!

T.C kimlik numarasına SMS atanlara acil nakit ihtiyaç kredisi verilecek. 30-50 bin TL arası limitli kredi kampanyasında başvurular sürüyor.

TC KİMLİK Numarasını SMS atmak yetiyor! 30-50 bin TL ACİL ihtiyaç kredisi!

Bayram öncesi acil nakit ihtiyacı olanlar hemen sms ile başvuru yaparak ihtiyaç kredisi alabilecek. 30-50 bin TL arası limitli ihtiyaç kredisi kampanyası kamu bankalarında başladı. Sadece 11 haneli T.C kimlik numarasını sms ile göndermek yetiyor. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank tarafından başlatılan bayram kredisi kampanyasından faydalanmak isteyenler için şartlarda belli oldu. Bayram öncesi düşük faize ihtiyaç kredisi arayanlar hemen bu kampanyaya katılabilir.

11 HANELİ TC KİMLİK NUMARASINA ACİL KREDİ

Acil nakit ihtiyacı olan ve düşük faizli ihtiyaç kredisi kullanmak isteyenler için Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank’a yepyeni bir kredi kampanyası başladı. Tek yapmanız gereken 11 haneli T.C kimlik numarası ile başvurunuzu yapmak. Kamu bankaları bayrama özel kredi paketlerini peş peşe duyurdu. Düşük faizli kredi veren kamu bankalarında limitler 30.000 TL ile 50.000 TL arasında değişiklik gösteriyor.

ZİRAAT BANKASI VAKIFBANK VE HALKBANK KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Bayram öncesi nakit ihtiyaçları için ihtiyaç kredisi kullanmayı planlayanlar, Ziraat Vakıfbank ve Halkbank'ın düşük faizle ihtiyaç kredisi kampanyasını değerlendirebilir. Üstelik bu bankalar şubeye gitmeden kredi başvurusu yapmanıza izin veriyor. 3 devlet bankası dijital bankacılık kanalları aracılığı ile hızlı Kredi kullandırırken Ziraat Bankası ise SMS ile kredi veriyor.

Ziraat Bankası'ndan kredi kullanmak isteyenler cep telefonlarının kısa mesaj bölümlerinden T.C kimlik numaralarını yazıp aralarında bir boşluk bıraktıktan sonra kredi yazarak 44-25'e kısa mesaj gönderebilir. Sadece bir sms ile tüm nakit ihtiyaçlarından Hızlı ve kolay bir şekilde kurtulabilirsiniz.

DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ BAŞVURU ŞARTLARI

Kamu bankaları gelir belgesiz kolay kredi konusunda öncülüğü çeken bankalar arasında yer alıyor. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank'ın Kredi paketleri Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olup bu bankaların müşterisi olan herkese veriliyor. Gelir belgesiz ve kefilsiz ihtiyaç kredisi veren kamu bankalarında Tek şart 1200 puan ve üstü kredi notuna sahip olmak. Bu şartı taşıyanlar anında hızlı Kredi alabiliyor.