TC KİMLİKLE 50.000 TL’lik şipşak ödeme TBMM’den geçti

Acil paraya sıkışanlara 50.000 TL şipşak ödeme yapılacak. TBMM’den geçti, onay sabah saatlerinde geldi.

TC KİMLİKLE 50.000 TL’lik şipşak ödeme TBMM’den geçti

Acil para ihtiyacı, günümüzde sık sık yaşanan bir durum. Nakit sıkıntısı çekenler de çareyi bankalara gitmekte buluyor. Ancak, TCMB faiz artışı kararları sonrasında bankalarda da kredi faiz oranları son derece yüksek. O nedenle de düşük faizli kredi veren bankalar araştırılıyor. Vatandaşın aradığı düşük faizli kredi fırsatı bu sabah netleşti. TBMM’den geçen kararla 3 devlet bankası düşük faizli kredi verecek. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank, 50.000 TL’ye kadar yeni ihtiyaç kredisi paketleri hazırladı. Üstelik de bütçenize göre ödeme yapma şansınız var. İşte TC kimlikle 50.000 TL’lik şipşak ödeme detayları…

ZİRAAT BANKASI DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ KAMPANYASI MART 2024

Ziraat Bankası, yepyeni kredi paketi ile vatandaşın nakit ihtiyacını hem uygun faiz oranı hem de uzun vade seçenekleri ile karşılıyor. Acil kredi paketi hazırlayan banka, 15 Mart tarihine kadar başvuru yapan müşterilerine 50.000 TL nakit destek veriyor. Ziraat Bankası’nın yeni kampanyasında 36 ay vade ve 3 ay ödeme erteleme şansı da var. Gelir belgesi olan, kredi notu 1200 puan ve üstü olan tüm TC vatandaşları kampanyadan faydalanabiliyor.

VAKIFBANK DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ KAMPANYASI MART 2024

Nakit paraya sıkışanlar için devlet bankalarından Vakıfbank’ta yeni bir kampanyaya imza atıyor. Düşük faizli ihtiyaç kredisi hazırlayan Vakıfbank, 1 Mart-31 Mart tarihleri arasında başvuru yapan müşterilerine 50.000 TL’ye kadar acil ihtiyaç kredisi sunuyor. En uygun faiz oranı ile kredi veren Vakıfbank, 36 ay vade uyguluyor. Vakıfbank’tan kredi almak için başvuru sahibi TC vatandaşı olmalı, düzenli gelire sahip olmalı ve kredi notu 1200 puan ve üstü olmalı. Bu kriterlere uygun olanlar şubeye gitmeden online başvuru yapabilir.

HALKBANK DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ KAMPANYASI MART 2024

Türkiye’de düşük faizli kredi denilince akla gelen ilk banka Halkbank oluyor. En düşük faiz oranları ile kredi veren Halkbank, acil ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında 50.000 TL’ye kadar nakit destek ödemesi yapıyor. Halkbank, bu kredi kampanyasında 36 ay vade uygulasa da müşterileri için esnek ödeme planları da çıkarıyor. Örneğin, Halkbank’tan kullandığınız kredinin geri ödemesini artan taksitli, azalan taksitli, eşit taksitli ya da 3 ayda 1 ödemeli gibi yapabilirsiniz. Halkbank’ta da kredi başvuruları için şubeye gitme şartı yok. TC kimlik numarası ile mobil bankacılık ve internet bankacılığı üzerinden başvuru yapabilirsiniz.