TC kimlikle başvurana 50.000 TL destek ödemesi! Tek şartla verilecek

18 yaş üstü herkese T.C kimlikle başvuru yapmaları halinde 50.000 TL'lik destek ödemesi verilecek. Ödemeden faydalanmak için tek bir şart var.

TC kimlikle başvurana 50.000 TL destek ödemesi! Tek şartla verilecek

Ekonomik anlamda zorluk çeken ve nakit ihtiyaçlarını karşılamak isteyen vatandaşlar banka kredisi almak için düşük faizli kredi veren bankaları araştırıyor. Halkbank'tan bugün yapılan açıklamada en uygun faiz oranı ile verilecek yeni ihtiyaç kredisi duyuruldu. Halkbank düşük faizli ihtiyaç kredisi paketi kapsamında Asgari ücretli emekli memur fark etmeden nakit ihtiyacı olan 18 yaş üstü herkese hızlı Kredi sağlayacak.

Düşük faizli kredi arayanlar Halkbank'ın yeni kampanyası ile nakit ihtiyaçlarını kolay ve pratik bir şekilde karşılama şansına sahip olacak. 36 aya kadar vadeli Kredi fırsatı sunan Halkbank'ın başvuru şartları ve detayları belli oldu. 18 yaş üstü olan ve T.C kimlik numarası aracılığı ile başvurusunu yapan herkes şubeye gitmeden hızlı Kredi kullanarak nakit ihtiyaçlarını karşılamış olacağız. Halkbank düşük faizli kredi kampanyası ile ilgili detaylar haberimizde…

HALKBANK'TAN 50.000 TL 36 AY VADELİ İHTİYAÇ KREDİSİ

Halkbank yeni ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında 36 aya kadar vade imkanı ile 50.000 TL'lik kredi desteği veriyor. Acil nakit ihtiyacı olanlar Halkbank'ın bu kampanyasından faydalanmak için başvuru işlemlerine mobil uygulama üzerinden Sadece 5 dakika içinde yapabiliyor. Halkbank çok uygun faiz oranı uygulayarak müşterisi olsun olmasın herkese nakit destek imkanı vereceğini bildirdi.

HALKBANK 50.000 TL KREDİ KARTLARI

Halkbank'tan 50.000 TL'ye varan düşük faizli kredi alabilmek için 18 yaşın üstünde olmak gerekiyor. Ayrıca düzenli gelire sahip olmak ve bankaların kredi notuna uygun olmakta aranan şartlar arasında yer alıyor. Mayıs ayı boyunca geçerli olan yeni Halkbank kredi kampanyası, diğer bankalara oranla en düşük faizli olarak verilen kredi olarak öne çıkıyor. Geri ödemede 3 ay ödeme ertelemeli ve eşit taksitli gibi farklı seçeneklerle yapılabiliyor.