TEK KURUŞ FAİZ YOK! O banka hemen trink 25.000 TL veriyor

Bayram üstü kredi kullanmak isteyenler Tek kuruş faiz ödemeden o bankadan anında 25.000 TL alacak. Bankalar son dakika duyurdu.

TEK KURUŞ FAİZ YOK! O banka hemen trink 25.000 TL veriyor

Bankalar, bayram öncesi nakit ihtiyacı olanlar için faizsiz kredi fırsatlarını duyurdu. Tek kuruş vaiz ödemek istemeyenler bankaların bu kampanyası ile birlikte rahat bir nefes alacak. Çünkü Merkez Bankası tarafından Kredi kullanımlarına yönelik getirilen sınırlamalar sonrası bankaların kredi faiz oranları artmıştı. Faizsiz kredi arayan vatandaşların imdadına ise bir çok banka yetişti. Mayıs ayı yeni faizsiz kredi kampanyasında 25.000 TL'lik limitiniz var. Bayram ihtiyaçlarını karşılamak faizsiz ihtiyaç kredisi kullanmak isteyenler için detaylar haberimizde…

BANKALARIN FAİZSİZ KREDİ KAMPANYALARI VE ŞARTLARI

Birçok bankada faizsiz kredi fırsatları tüketicilerle buluşuyor. En yüksek limitle faizsiz kredi veren banka ise Türkiye İş Bankası oldu. İş Bankası 25.000 TL'ye kadar 3 ay vadeli Kredi fırsatı sunuyor. Faizsiz kredi fırsatından faydalanmaksa son derece kolay. İşte faizsiz kredi veren bankalar:

İş Bankası: Türkiye İş Bankası'nın yeni faizsiz kredi kampanyası 25.000 TL limitli olarak veriliyor. 3 ay taksitli olarak kullanabileceğiniz yeni Kredi bayrama kadar devam edecek.

Akbank: Yine faizsiz kredi veren bankalardan biri de Akbank oldu. 21.000 TL'ye kadar faizsiz kredi 6 ay vadeli olarak sunuluyor.

QNB Finansbank: Yeni müşterileri olacak kişiler için Finansbank'ın da bir sürprizi var. Bayram öncesi nakit ihtiyacı olanlar Finansbank'a başvuru yaparak 30.000 TL faizsiz kredi alabiliyor.

Garanti BBVA: Nakit ihtiyacı olan ve faizsiz kredi arayışında olanlar için Garanti Bankası'ndan da 20.000 TL üst limitli Kredi fırsatı sunuluyor. Garanti Bankası'nın yeni faizsiz kredi paketi 6 ay vadeli olarak sağlanıyor.

En Para ATM: Enpara.com'dan kredi kullanmak isteyenler ATM’lerden 10.000 TL'ye kadar kredi alabilirken bankaya başvuru yaparak 20.000 TL'ye kadar faizsiz kredi desteği alabiliyor.

Denizbank: DenizBank’tan da bomba bir kampanya geldi. Faizsiz kredi fırsatı ile dikkat çeken Denizbank 25.000 TL limitli kredi fırsatını 6 ay vadeli olarak sunuyor.

BAŞVURU İÇİN SON GÜN 31 MAYIS

Bankaların mayıs ayı kredi fırsatlarını değerlendirmek, düşük faizli ya da faizsiz kredi almak isteyenler 31 Mayıs tarihine kadar başvuru işlemlerini yapabilir. Başvuru yapacak olan kişiler, düzenli gelire sahip olmalı ve 18 yaşından büyük olmalı. Elbette yine başvuru sahibinin kredi notu 1200 puan ve üstü olmalı.