Tek sefere mahsus 25.000 TL ödeme onaylandı! 18 yaş üstü her birey alıyor

18 yaş üstü herkese tek sefere mahsus 25.000 TL ödeme onaylandı. Bayram öncesi T.C kimlik numarası ile başvuran herkes alıyor.

Tek sefere mahsus 25.000 TL ödeme onaylandı! 18 yaş üstü her birey alıyor

Bayram öncesi nakit sıkışıklığı yaşayanlar için sürpriz haber var. Akbank bir son dakika açıklaması yaparak 18 yaş üstü olan herkese 25.000 TL'lik ödeme tanımlandığını duyurdu. Akbank'tan yapılacak olan 25.000 TL'lik ödeme tek sefere mahsus olarak ve yeni müşterilere veriliyor. Ödemeden faydalanmak isteyenlerin Akbank mobil uygulaması üzerinden müşteri olmaları gerekiyor. İşte Akbank'ın bayram öncesi T.C kimlik numarasına göre yapacağı yeni ödemeye ilişkin detaylar…

Kurban Bayramı yaklaşırken birçok kişinin de nakit parayı olan ihtiyacı arttı. Bir yandan bayram alışverişi bir yandan kurbanlık alımı derken vatandaşın maaşı yetmiyor. O sebeple de banka kredileri bu dönemde daha çok talep görüyor. Fakat son yıllarda bankaların kredi faiz oranlarında da ciddi bir artış yaşanıyor. Birçok banka, Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası tarafından alınan faiz artışı kararları ile ihtiyaç kredisi faiz oranlarını güncelledi. Bu sebeple kredi kullanmak isteyen vatandaşlar da uzak kalmak zorunda kalıyor. Neyse ki Akbank'tan vatandaşın Bayram ihtiyaçlarına çözüm olacak yeni bir duyuru geldi. Akbank mobil uygulama üzerinden yeni müşteri olanlara 25.000 TL faizsiz kredi verilecek. Akbank'ın yeni kampanyasına ilişkin şartlar ve de çaylar belli oldu.

tek-sefere-mahsus-25-000-tl-odeme-onaylandi-18-yas-ustu-her-birey-aliyor-2.jpg

AKBANK FAİZSİZ 25.000 TL KREDİ VERİYOR

Akbank milyonlarca kişiye Bayram öncesinde çok önemli bir duyuru yaptı. Akbank mobil uygulamasını cep telefonu yükleyenler ve buradan yeni müşteri olmak istiyorum seçeneğine tıklayanlar Bayram ihtiyaçlarında da kullanabilecekleri 25.000 TL faizsiz kredi alma hakkına sahip olacaklar. Akbank'ın bu uygulaması sadece mobilden müşteri olanlar için geçerli.

31 MAYIS'A KADAR BAŞVURU ŞARTI VAR

Haziran ayında kutlanacak olan Kurban Bayramı öncesinde Akbank, mobil uygulama üzerinden başvuru yapanlara 25.000 TL'lik kredi desteği sağlayacağını açıkladı. Akbank'ın kampanyasına katılmak için son başvuru 31 Mayıs 2024 olarak belirlendi. 18 yaş üstü ve gelir durumu Kredi kullanmaya uygun olan herkes Akbank'ın bu kampanyasına katılarak faizsiz kredi alabilecek.