TOKİ’den Ucuz Konut Müjdesi! Sıfır 2+1 3+1 Evler Kira Öder Gibi Taksitle Satışta

Ucuz konut sahibi olmak isteyenler için TOKİ'den yeni fırsat geldi. TOKİ 2+1 3+1 evleri aylık kira öder gibi taksitle satışa çıkardı.

TOKİ’den Ucuz Konut Müjdesi! Sıfır 2+1 3+1 Evler Kira Öder Gibi Taksitle Satışta

Ev sahibi olma hayali kuranlar için TOKİ'den yepyeni fırsatlar gelmeye devam ediyor. TOKİ birçok ilde başlattığı konut projeleri ile vatandaşa ev sahibi yapıyor. Şu ana kadar nisan ayında başlattığı kampanyaları neredeyse tamamlama aşamasına gelen Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 23 Mayıs itibariyle yeni projeleri için başvuruları açtı. TOKİ 2+1 3+1 evleri çok ucuz taksitlerle satışa çıkarıyor. Her ay kira öder gibi ev sahibi olmak istiyorsanız Toki'nin yeni konut kampanyalarına göz atmanızda yarar var.

TOKİ'DEN YENİ KONUT PROJELERİ DUYURULDU

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara ve Çorum'da yeni konut projelerini duyurdu. TOKİ konut projesi başvuruları da bugün itibariyle başladı. Çorum'da başlayan konut projelerine 23 Mayıs’tan itibaren başvurunuzu yapabileceğiniz gibi TOKİ Ankara projeleri için 3 Haziran’dan itibaren başvurunuzu yapabilirsiniz. TOKİ'nin resmi internet sitesi üzerinden yeni konut projelerini ve başvuru tarihlerini takip edebilirsiniz.

TOKİ BAŞVURU ŞARTLARI

TOKİ'den ev sahibi olmak isteyenler için başvuru şartları da netleşti. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı belirli şartlar doğrultusunda konut satışı yapıyor. TOKİ başvuru şartları şu şekilde:

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ve 18 yaşından büyük olmak.

Hane içinden sadece bir kişinin başvuru yapması.

Başvuru sahibi olan kişinin kendisinin, eşinin ya da bakmakla yükümlü olduğu çocuğunun Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde tapuda kayıtlı herhangi bir bağımsız konutunun bulunmaması.

TOKİ'den daha önce konut almamış olmak.

TOKİ projeleri Türkiye'nin birçok farklı ilinde devam ediyor. TOKİ'den konu sahibi olabilmek için öncelikle başvuru bedelini bankaya yatırmanız gerekiyor. Başvuru sahipleri, Bu bedeli ödedikten sonra Ziraat Bankası aracılığı ile işlem yapabiliyor. Aynı zamanda e-devlet üzerinden de konut başvurunuzu yapabilirsiniz.