Tüm emekliler seviniyor: Ziraat Bankası'ndan çifte ödeme promosyonu! 15.500 liralık fırsatı kaçırmayın

Ziraat Bankası tarafından duyurulan emekli maaşı promosyon kampanyası herkesin dikkatini çekti. Banka promosyonun yanında farklı sürprizler de yapıyor. İşte detaylar.

Tüm emekliler seviniyor: Ziraat Bankası'ndan çifte ödeme promosyonu! 15.500 liralık fırsatı kaçırmayın

Türkiye'de yaşanan ekonomik gelişmeler, özellikle düşük maaş alan ve şu anda zor bir durumla karşı karşıya olan emekliler üzerinde önemli bir etki yaratmıştır. Emeklilere sunulan sınırlı seçenekler göz önüne alındığında, pek çok emekli aktif olarak ek gelir kaynakları aramaktadır. Bu fırsatlardan biri de bankaların maaş promosyon kampanyaları aracılığıyla sunduğu nakit ödemelerdir. Bu yüzden, bu promosyon kampanyaları kapsamlı bir şekilde araştırılıyor.

Emeklilerin bankalar için güvenilir bir müşteri kitlesi olduğunu bilmeyen yoktur. Bankalar, kredi kartı ve kredi gibi ürünlerini düzenli aylık maaş alan emeklilere sunarak kâr elde edebiliyorlar. Bu yüzden emeklilere yapılan maaş promosyonu ödemeleri çok önemlidir. Ziraat Bankası da bunun öneminin farkında olduğu için yeni kampanyasını duyurdu. İşte detaylar.

ZİRAAT BANKASI’NDAN EMEKLİLERE SÜRPRİZ

Ziraat Bankası son emekli maaşı promosyon kampanyasıyla tüm emeklilere hoş bir sürpriz yaptı. Bu kampanya, emeklilere sadece maaşlarını Ziraat Bankası'na transfer ederek ve en az üç yıl boyunca bankada kalmayı taahhüt ederek büyük fayda sağlama şansı sunuyor.

Ziraat Bankası'nın emekli maaşı promosyon kampanyasını farklı kılan şey, aşamalı yaklaşımıdır. Emekliler, maaş promosyonu sözleşmesi imzaladıktan sonra başlangıçta maaş eşiklerine karşılık gelen bir promosyon ödemesi ile ödüllendirilmektedir. Ayrıca emekliler, tercihlerine bağlı olarak bankanın sunduğu bireysel kredi imkanından da yararlanabilmektedir.

PROMOSYON TUTARLARI BELLİ OLDU

650x344-emekli-promosyon-odemesi-10-bin-tlye-ulasti-2022-hangi-banka-ne-kadar-emekli-promosyonu-veriyor-iste-en-yuksek-1661720052617.jpg

Ziraat Bankası, emeklilere finansal destek sağlamak için promosyon tutarlarını geçtiğimiz günlerde açıkladı. Promosyon tutarları aşağıdaki gibidir:

- Emekli maaşı 3.500 TL'ye kadar olan emekliler 3.000 TL maaş promosyonu alacaklar.

- Emekli aylığı 3.500 TL ile 7.500 TL arasında olanlar 3.500 TL promosyon almaya hak kazanacak.

- Emekli maaşı 7.500 TL ile 10.000 TL arasında olan emekliler ise 4.500 TL promosyon alacaktır.

- Son olarak, emekli maaşı 10.000 TL ve üzerinde olan kişilere 5.000 TL tutarında cömert bir promosyon ödemesi yapılacaktır.

Ayrıca Ziraat Bankası, maaş promosyonu kampanyasından yararlanmak isteyen emeklilere 12.500 TL tutarında bireysel kredi seçeneği de sunuyor.