Yapı Kredi’den kredi sürprizi: 70 bin TL’lik ihtiyaç kredisi için şaşırtan oranlar! Hemen bu belgelerle başvurun

Türkiye'nin en büyük özel bankalarından biri olan Yapı Kredi Bankası, geçtiğimiz günlerde herkesin dikkatini çeken bir duyuru yaptı. Kendinizi hazırlayın, millet! Yapı Kredi Bankası, akıllara durgunluk veren 3 ay ertelemeli bireysel kredi verecek.

Yapı Kredi’den kredi sürprizi: 70 bin TL’lik ihtiyaç kredisi için şaşırtan oranlar! Hemen bu belgelerle başvurun

Bankanın internet adresinden yapılan açıklamada, ihtiyaç kredisi alanların 3 ay kredilerini geri ödemeye başlamak zorunda kalmayacakları vurgulandı. Ayrıca kredi vadesinin 36 aya kadar uzatılması da vatandaş için sevinçle karşılandı.

Bankaların çok zor kredi verdikleri şu günlerde Yapı Kredi’nin ihtiyaç kredisi dertlere derman olacak gibi. Peki bankanın faiz oranları ne kadar? İşte 25, 50 ve 70 bin lira için bankanın talep ettiği faiz oranları ve bu krediler için geri ödeme taksit tutarları.

İHTİYAÇ KREDİSİNİN ÖZELLİKLERİ

yapi-kredi-konut-kredisiyle-ev-sahibi-olmak-kolaylasiyor-199-faizli-500-bin-tl-kredinin-aylik-taksiti-ne-kadar-1.webp

36 aya varan vade süresiyle uygun faiz oranlarının keyfini çıkarın. Banka, gelirinize göre ön onaylı limit seçeneği sunarak ihtiyacınız olan fonlara erişiminizi kolaylaştırıyor. Kredi başvuru süreci hızlı ve kolay olduğu için şube ziyareti zahmetine girmenize gerek yok. Bankadaki tüm kredilerinizi tek ve yönetilebilir bir kredide birleştirebilirsiniz. Ayrıca banka, ipotekli ve diğer teminatlı bireysel krediler için seçenekler sunarak kredinizi güvence altına alma konusunda size esneklik sağlıyor.

Banka, daha fazla esneklik sağlamak için ilk taksit ödemenizi 3 aya kadar erteleme fırsatı sunuyor. Bu, mali durumunuzu daha iyi yönetmenize ve geri ödeme planınızı ihtiyaçlarınıza göre ayarlamanıza olanak tanır.

YAPI KREDİ FAİZ ORANLARI NE KADAR?

Yapı Kredi’den bireyler 36 ay geri ödemeli 25.000 TL ihtiyaç kredisi alma imkânına sahipler. Bu da üç yıl boyunca aylık 1.729 TL ödeme yapmaları gerektiği anlamına geliyor. Kredi vadesi sonunda toplam geri ödeme tutarı 62.268 TL'ye ulaşacaktır. Alternatif olarak kredinin 12 ay vadeli alınması durumunda aylık ödeme 2.997 TL olacak ve yıl sonunda toplam 35.973 TL geri ödeme yapılacaktır.

Daha yüksek tutarda 12 ay vadeli 50.000 TL kredi kullanmak isteyenler için aylık geri ödeme tutarı 5.910 TL olarak belirlendi. Bu da yıl sonuna kadar kredi kullanan kişinin ilk kredi tutarı için bankaya toplam 70.928 TL ödemiş olacağı anlamına geliyor.

Bireyler 70.000 TL'lik bir krediye geçtiklerinde %4,29'luk bir faiz oranı bekleyebilirler. 24 ay vadeli kredide aylık ödeme 5.361,43 TL olarak belirlenmiş ve toplam 128.674,27 TL geri ödeme yapılıyor.