Yılbaşı piyangosu emekliye vurdu! 7500-8000-9200 TL Maaş Alanlara Cuma sabahı 11.800 TL ödeme

Emekliye resmen yılbaşı piyangosu vurdu. Emekli maaşı 7500-8000-9200 TL olan emeklilere Cuma sabahı 11.800 TL'lik ek ödeme desteği verilecek.

Yılbaşı piyangosu emekliye vurdu! 7500-8000-9200 TL Maaş Alanlara Cuma sabahı 11.800 TL ödeme

Yılbaşı piyangosu emekliye vurdu! 7500-8000-9200 TL Maaş Alanlara Cuma sabahı 11.800 TL ödeme. - Aralık ayının bitmesine Kısa bir süre kaldı. Emekliler Ocak 2024 maaş zammı için geri sayıma başlarken bir yandan da ek ödeme kampanyaları hızla devam ediyor. SSK bağ-kur memur emeklisi ve EYT emeklisine bankalar tarafından sağlanan binlerce liralık promosyon fırsatları var. Aralık ayı emekli promosyonu kampanyaları zamlı olarak hesaplara yatacak. Ocak ayında emekli maaşlarına gelecek zam mı göz önünde bulunduran bankalar yüksek promosyon teklifleri ile emekliyi cezbetmeye çalışıyor. Peki Aralık ayında en yüksek promosyon veren banka hangisi?

Türkiye'deki milyonlarca emekli vatandaş Ocak 2024 emekli zammı için artık geri sayıma geçmiş durumda.. Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan enflasyon rakamları doğrultusunda emekli maaş zammı ile ilgili ipuçları da geliyor. Bir yandan milyonlarca emekli heyecanla yılbaşı zamlarını Beklerken bir yandan da Emekliye promosyon fırsatları artarak devam ediyor. Emekliler için bomba bir sürpriz az önce geldi. 7500-8000-9200 TL Maaş Alanlara Cuma sabahı IBAN üzerinden ek ödeme yapılacak. Emekli maaşı alan milyonlarca vatandaş tek bir başvuru ile ek ödeme fırsatından yararlanacak.

emekliye-yilbasi-piyangosu-1.jpg

EMEKLİLERE ÖZEL YENİ PROMOSYON

15 milyondan fazla emekli vatandaş bankaların aralık ayı emekli promosyonu kampanyalarına odaklanmış durumda. Birçok banka yılbaşı zamları öncesi emeklileri cezbetmek ve MAAŞ müşterisi yapmak amacıyla kolları sıvadı. Bankaların emekli promosyon teklifleri giderek artıyor. Yeni promosyon kampanyalarına göre emekliye verilecek ödemeler 11.800 TL'den başlıyor. Hem nakit promosyon hem de ek kampanyalarla birlikte emekliler için rekor teklifler hazırlayan bankalar son başvuru tarihini ise 31 Aralık 2023 olarak belirledi.

emekliye-yilbasi-piyangosu-2.jpg

TÜM BANKALARDA YÜKSEK PROMOSYON TEKLİFLERİ VAR

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank gibi kamu bankalarının emekli promosyonu teklifleri özel bankalara oranla bir miktar düşük kalıyor. Ancak kamu bankaları da emekliler için cazip kredi fırsatları sunuyor. 50.000 TL'ye kadar düşüp faizli kredi veren kamu bankaları aynı zamanda 5.000 TL'ye kadar da promosyon desteğini koşulsuz şartsız sağlıyor.

Yapı Kredi Bankası, QNB Finansbank, Garanti BBVA, NG Türkiye, İş Bankası, Akbank, DenizBank, Şekerbank gibi özel bankalar ise emekliye çok daha yüksek ve cazip promosyon tekliflerinde bulunuyor. Bu bankaların aralık ayı için güncel emekli promosyonu ücretleri 7500 TL'den başlıyor ve 15.000 TL'ye kadar yükseliyor. Bankaların resmi internet sitelerini ziyaret ederek güncel promosyon miktarları hakkında detaylı bilgileri ulaşabilirsiniz.

emekliye-yilbasi-piyangosu-3.jpg

OCAK AYINDA PROMOSYONLAR DAHA DA ARTABİLİR

Emekliye sürpriz bir haber daha var. Ocak 2024 emekli promosyonları şimdiden masaya yatırılmaya başlandı. Emekliye verilecek promosyon miktarları 2024 yılından itibaren daha da artabilir. Milyonlarca emekli için bu fırsat gerçekten kaçırılmayacak türden. Bankalar sadece 3 yıllık taahhüt sözleşmesi karşılığında emekliler için Kimsenin ağzını açıyor ve yüksek promosyon fırsatları sunuyor. Ayrıca bankaların emekliye özel ek kampanyaları da oluyor.

2