Ziraat Bankası gece yarısı özel kampanyasını açıkladı! 50.000 TL 3 ay ödeme ertelemeli kredi fırsatı

Ziraat Bankası müşterileri için yeni kampanyasını gece yarısı duruyordu. Emekli Asgari ücretli serbest meslek sahibi ya da memur olmak fark etmez. Ziraat Bankası'ndan 50.000 TL 3 ay ödeme ertelemeli kredi fırsatı başladı.

Ziraat Bankası gece yarısı özel kampanyasını açıkladı! 50.000 TL 3 ay ödeme ertelemeli kredi fırsatı

Ziraat Bankası gelir belgesiz masrafsız yepyeni bir kredi paketi de hazırladı. Emekli asgari ücretle serbest meslek sahibi ve memur olanlar yani Düzenli bir gelire sahip olanlar Ziraat Bankası'nın kampanyasına hemen katılabiliyor. Acil Nakit paraya ihtiyacı olanlara en uygun faiz oranı ile kredi desteği veren Ziraat Bankası, 3 ay ödeme erteleme fırsatı da sunuyor. 50.000 TL'ye kadar 36 ay vadeli verilebilir 100.000 TL'ye kadar 24 ay vadeli nakit destek Ziraat Bankası'nda sizi bekliyor. Düşük faiz oranı ve uygun geri ödeme seçenekleri ile ihtiyaç kredisi paketi hazırlayan Ziraat Bankası'ndan önemli Duygu gece yarısı geldi. Yarın sabah itibarıyla Ziraat Bankası'nın yeni kampanyasına başvuru yapabilirsiniz.

ziraat-bankasi-kredi-1.jpg

ZİRAAT BANKASI'NIN YENİ KREDİ KAMPANYASI BAŞLIYOR

Aralık ayında bankalar peş peşe kredi kampanyaları ile Nakit paraya sıkışan listelerini rahatlatmayı hedefliyor. Yeni yıl öncesi alışveriş yapacaklar, Tatile çıkacaklar ya da Nakit paraya ihtiyaçlarını karşılayacaklar bankaların düşük faizli kredi kampanyalarını yakından takip ediyor. Bu konuda öncülüğü çeken bankalardan olan Ziraat Bankası da gece yarısı yeni yıl kredisi kampanyasını duyurdu.

Ziraat Bankası, müşterilerine yönelik her daim uygun faiz oranı ile kredi paketleri hazırlarken Yeni Yıl Özel kredisi ise çok daha uygun faiz oranı ile sunuluyor. Ziraat Bankası'nın yeni Kredi paketi kapsamında 3 ay ödeme ertelemeli 36 ay vadeli 50.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanmak mümkün. Üstelik masrafsız ve şubesiz şekilde başvuru imkanı tanınıyor.

ziraat-bankasi-kredi-2.jpg

ZİRAAT BANKASI YENİ YIL KREDİSİ ŞARTLARI

Ziraat Bankası'nın tüm müşterilerine özel olarak başlattığı yeni yıl kredisi kampanyasında emekliler asgari ücretliler memurlar serbest meslek çalışanları sadece tek bir tıkla başvuru işlemlerini gerçekleştirebiliyor. Ancak bu kampanyadan yararlanmak için düzenli bir gelire sahip olmak ve Ziraat Bankası müşterisi olmak gerekiyor.

Kolay ve hızlı Kredi fırsatlarını sadece müşterileri için düzenleyen Ziraat Bankası, tek tıkla başvuru yapan müşterilerine 5 dakika içinde onay veriyor. Böylece 50.000 TL'ye kadar nakit ihtiyacı olanlar birkaç dakika içinde başvuru yaparak nakit anlamında rahatlama fırsatını elde ediyor. Ziraat Bankası'nın yeni kampanyasında son başvuru tarihi 31 Aralık 2023. O tarihe kadar başvuru işlemlerini tamamlayanlar Hiç beklemeden ya da şubeye gitmeden IBAN numarası üzerinden talep ettikleri kredilerini alabiliyor.