Ziraat Bankasından hızlı kredi: Hesabınıza anında 10 bin lira yatıyor! Başvurular sadece mobilden...

Ziraat Bankası, kısa bir süre önce müşterilerine bireysel kredi başvurusu için sorunsuz ve kolay bir yol sağlayan şubesiz kredi başvuru ekranını tanıttı. Bu heyecan verici gelişmenin yanı sıra banka, bireysel krediler için geçerli faiz oranını ve cazip bi

Ziraat Bankasından hızlı kredi: Hesabınıza anında 10 bin lira yatıyor! Başvurular sadece mobilden...

Müşteri memnuniyetini ön planda tutan Ziraat Bankası, 10.000 TL ihtiyaç kredisi almak için dikkat çekici bir fırsat sunuyor. Bu kredinin en güzel yanı hiçbir belge ya da kefil gerektirmemesi. Diğer bankalar kredi paketleriyle vatandaşa yük olurken, Ziraat Bankası kara gün dostu olarak öne çıkıyor.

Ziraat Bankası, dijital kredi paketi ile şubeye adım atmadan anında kredi başvurusu yapılabilmesini mümkün hale getirdi. İster halihazırda bir hesabınız olsun, ister hesap açtırmak isteyin, bu inanılmaz fırsattan yararlanmak için tek ihtiyacınız olan akıllı bir cep telefonu. Bu heyecan verici kampanyaya katılmak isteyenlerin kredi başvurularını Ziraat Bankası mobil şube uygulaması üzerinden yapmaları yeterli. İşte detaylar.

ZİRAAT BANKASI İHTİYAÇ KREDİSİ ÖZELLİKLERİ

5e8af70fd3806c2958a4a56b.webp

Finansal zorluklarla karşılaşan müşterilerine verdiği kredi desteğiyle tanınan Ziraat Bankası, kısa bir süre önce yüzde 3,94'lük faiz oranıyla yeni bir bireysel kredi paketi başlattı. Ziraat Bankası'nı diğerlerinden ayıran en önemli özellik, kefil ya da kapsamlı dokümantasyon ihtiyacını ortadan kaldıran ve müşterilerin şubeye gitmeden kredi başvurusunda bulunmalarını kolaylaştıran kolay online başvuru sürecidir.

Ziraat Bankası'na kredi başvurusunda bulunmanın en önemli avantajlarından biri de kredinin hızlı bir şekilde kullandırılması. Kredi başvurusu online olarak yapıldıktan sonra, onaylanan tutar anında başvuru sahibinin belirlenen hesabına yatırılacaktır.

ZİRAAT BANKASI İHTİYAÇ KREDİSİ ÖDEME TABLOSU

Dijital kredi başvurusu sadece Ziraat Bankası mobil şube uygulaması üzerinden, krediler bölümünden kabul edilecektir. Öte yandan, normal kredi başvuruları herhangi bir Ziraat Bankası şubesinden yapılabilecektir.

Bu yeni kredi paketi ile müşteriler 50 bin TL'ye kadar kredi kullanabilirken, Ziraat Bankası 10 bin TL'lik 36 ay vadeli krediyle ilgilenenler için bir de kredi hesaplama tablosu da sundu. Tabloya göre bu tutarda kredi kullananların aylık taksiti 613,85 TL olacak.