10.000 TL Maaş Alan Emekliye YENİ FARK Ödemesi! 9500 TL İlave Ödeme 14-29 Şubat Arası Yatacak

Emekli maaşı alanlar için yeni fark ödemesi açıklandı. 10.000 TL ve üstü maaş alanlara 9.500 TL ilave ödeme 14-29 Şubat arası yatacak.

10.000 TL Maaş Alan Emekliye YENİ FARK Ödemesi! 9500 TL İlave Ödeme 14-29 Şubat Arası Yatacak

Emekli maaşlarına Ocak 2024 itibarıyla yapılan yüzde 49.25 artışla beraber emekli ikramiyeleri ve promosyon ödemelerinde de önemli gelişmeler yaşanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın verdiği talimat üzerine emekli bayram ikramiyesi için çalışmalar başladı. 2 bakanlık bir araya gelirken 4 farklı formül üzerinde çalışma yürütüldüğü öğrenildi. Bir yandan emekli ikramiye heyecanı sürerken bir yandan da bankaların verdiği promosyon ücretleri konusunda da sıcak dakikalar yaşanıyor. Birçok banka emekli promosyon kampanyalarını güncelledi ve yeni güncellemeler de gelmeye devam ediyor. SSK bağ-kur memur emeklisi EYT emeklisi için yeni fark ödemesi çıktı. 10.000 TL ve üstü maaş alan emekliye yeni ek ödeme fırsatları haberimizde…

Milyonlarca emekli bayram ikramiyesi düzenlemesini bekliyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan Geçtiğimiz günlerde konuyla ilgili açıklamalarda bulunmuş ve hazırlıklarında başladığını duyurmuştu. Emekli bayram ikramiyesi konusunda çalışmalar sürerken yeni rakamlar Henüz belli olmadan ancak masada 4 farklı formül olduğu açıklandı. Emekli maaşı alanları sevindirecek yeni formüller netleşiyor. Bir yandan da Şubat ayı için emekliye sürpriz yeni ödemeler var. SSK Bağ Kurumu memur emeklisi ve EYT emeklisi için 9500 TL’lik ek ödeme listesi çıktı. Bankalar emekli maaşı alanlar için harekete geçti. 10.000 TL ve üstü maaş alan emekliye yeni fırsatlar haberimizde…

emekliye-yeni-fark-1.jpg

EMEKLİYE ÇİFT İKRAMİYE MÜJDESİ GELİYOR

Milyonlarca emekli vatandaş Bayram ikramiyesini iple çekiyor. Bu yıl bayram ikramiyesine ciddi bir artış yapılması beklenirken Mart ayında EYT'LİLER için de özel sürprizler var. Son gelen bilgilere göre Mart ayında emekliye çift ikramiye ödemesi yapılacak. Emeklilik başvurusunda sonuna kadar tamamlayanlar aynı anda iki ikramiye birden almaya hak kazanacak.

EMEKLİ 2024 BAYRAM İKRAMİYESİ NE KADAR OLACAK?

Emekli bayram ikramiyesi içinde farklı formüller üzerinde çalışmalar sürüyor. Gündeme gelen ilk İddia emekli Bayram ikramiyesinin 3.000 TL olacağı yönünde. Eğer bayram ikramiyesi 3000 TL'ye yükselirse emekliler Ramazan bayramı ve kurban bayramı için toplamda 6.000 TL'lik ödeme alacak.

Ancak emekliyi asıl heyecanlandıran iddia ise Emekli Bayram ikramiyesinin 5000 TL'ye yükseltilmesi. Cumhuriyetin 100. yılı nedeniyle emeklilere geçtiğimiz günlerde 5.000 liralık ikramiye ödemesi yapılmıştı. Yerel seçim öncesinde bayram ikramiyesinin de 5.000 TL'ye çıkarılacağı konuşuluyor. Bu durumda emeklilere toplam verilecek bayram ikramiyesi 2024 yılı için 10.000 TL olacak. Önümüzdeki günlerde emekli bayram ikramiyesi konusunda netlik kazanacağı düşünülüyor.

emekli-ikramiye-2.jpg

EMEKLİLERE YENİ İLAVE ÖDEME FIRSATI

Bir yandan emekli bayram ikramiyesi haberleri yakından takip edilirken bir yandan da emeklilere yeni ödeme fırsatları gelmeye devam ediyor. SSK BAĞ-KUR memur emeklisine EYT emeklisi için Şubat 2024 itibariyle bankaların ödediği promosyonlarda artırıldı. Emekliye şu anda 9.500 TL ile 15.000 TL arasında değişen promosyon fırsatları sunuluyor.

En yüksek promosyon veren bankalar ise özel bankalar oluyor. Akbank ING Bank Türkiye Finans Yapı Kredi Bankası Finansbank İş Bankası ve Garanti Bankası gibi bankaların internet sitelerini ziyaret ederek yeni promosyon ücretleri hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.