14.000 TL EK İKRAMİYE emekliye müjdelendi! Ctesi Pazar IBAN’dan yatacak

Emekliye hafta sonu sürprizi var. C.tesi Pazar IBAN’dan 14.000 TL ek ikramiye yatacak. Başvurular başladı.

14.000 TL EK İKRAMİYE emekliye müjdelendi! Ctesi Pazar IBAN’dan yatacak

14.000 TL EK İKRAMİYE emekliye müjdelendi! Ctesi Pazar IBAN’dan yatacak!

Türkiye’de emekliye özel ek ikramiye ödemeleri devam ediyor. Milyonlarca emeklinin yaşadığı geçim sıkıntısının farkında olan bankalar, harekete geçti. Tamamen karşılıksız ve geri ödemesiz nakit destek emekli kişileri bekliyor. Üstelik rakamlar kişi başına 14.000 TL’ye kadar yükseldi. SSK, Bağ-Kur, EMSAN emeklisi olmak da hiç fark etmiyor. Maaş alan bütün emeklilere ek ödeme ve ikramiye sürprizi var. Ancak bu ödemeler emeklilere belirli şartlara göre yapılıyor. Aslında genel anlamda destek ödemesi almak için tek bir şart var. İşte emekliye C.tesi Pazar IBAN’dan yatacak 14.000 TL EK İKRAMİYE müjdesinin şartları ve başvuru detayları…

SSK, Bağ-Kur, EMSAN emeklisi 16 milyonu aşkın vatandaş yetmeyen maaşları nedeniyle bütçelerine katkı sağlayacak her türlü ek gelir imkanını değerlendirmek için fırsatları yakından takip ediyor. Emekliyi en çok rahatlatan ek ödeme ise bankalardan geliyor. 12 banka tarafından milyonlarca emekli için sunulan ek ödeme fırsatları var. Bankalar, tek bir şart ile bu ek ödemeleri emekliye karşılıksız ve geri ödemesiz olarak veriyor. Bu hafta sonu da ödemeler devam ediyor. Bu C.tesi Pazar da emeklinin IBAN numarasına ödemeler yatacak. İşte 14.000 TL EK İKRAMİYE müjdesine ilişkin detaylar ve başvuru bilgileri…

14-000-tl-ek-ikramiye-emekliye-mujdelendi-ctesi-pazar-ibandan-yatacak-1.jpg

EMEKLİLERE EK İKRAMİYE SÜRPRİZİ GELDİ

Emekliler ay sonunu nasıl getireceğini karar kara düşünürken bankalardan ek ikramiye sürprizi geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 31 Mart yerel seçimlerinden önce yaptığı açıklama ile kamu bankaların ek ödemeleri artmıştı. Emeklilere kamu bankaları tarafından sunulan ek ödeme miktarı artık 8000 – 12000 TL arasında oldu. Maaş aralığına göre verilen promosyon ücretleri için özel bankalar da rekabete katıldı. Artık özel bankalardan da emekliye yönelik çok ciddi bir promosyon artışı var.

14-000-tl-ek-ikramiye-emekliye-mujdelendi-ctesi-pazar-ibandan-yatacak-2.jpg

EMEKLİLER İÇİN ÖZEL EK ÖDEMELER BAŞLADI

SSK, Bağ-Kur, EMSAN emeklisi milyonlarca kişi için özel bankalarda da artık promosyon miktarları arttı. Maaş aralığına göre 14.000 TL EK İKRAMİYEDEN başlayan ödemeler 18.000 TL’ye kadar yükselmiş durumda. Başta ING Bank, Akbank, Yapı Kredi Bankası, Garanti BBVA olmak üzere bir çok bankayı tercih ederek cazip promosyon imkanlarını siz de elde edebilirsiniz. Üstelik bu rakamlar tamamen ek koşulsuz olarak veriliyor.

14-000-tl-ek-ikramiye-emekliye-mujdelendi-ctesi-pazar-ibandan-yatacak-3.jpg

TEK ŞARTLA TAMAMEN KARŞILIKSIZ EK İKRAMİYE

ING Bank, Akbank, Yapı Kredi Bankası, Garanti BBVA, Ziraat, Vakıf ve Halkbank tarafından emekliler için hazırlanan yeni promosyonlar için tek bir şart var. Seçtiğiniz bankaya emekli maaşınızı taşıyıp 3 yıl da kalma sözü vermeniz halinde ek ikramiye onayı hemen veriliyor. Maaş taşıma işlemlerini ise mobil bankacılık ve internet bankacılığı aracılığıyla kolayca yapabilirsiniz. 30 Nisan’a kadar süresi olan promosyonlardan yararlanmak için vakit kaybetmeyin.